counter

Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγο πριν γίνουν γονείς

Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγο πριν γίνουν γονείς
Κέιτι Πέρι - Ορλάντο Μπλουμ: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λίγο πριν γίνουν γονείς

Μπορεί σε λίγο καιρό ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, ένα δυσάρεστο γεγονός τους έριξε, όμως, αρκετά ψυχολογικά.

Κοινοποιώντας ένα βίντεο από την ώρα που κάνει τατουάζ στο στήθος του το όνομα του αγαπημένου του σκύλου, ο Ορλάντο Μπλουμ αποκάλυψε πως ο τετράποδος φίλος, που είχε χαθεί τις τελευταίες μέρες, είναι τελικά νεκρός.   

“Ο Mighty είναι πλέον στην αντίπερα όχθη. Μετά από επτά ημέρες αναζήτησης από το πρωί ως το βράδυ, σήμερα, την έβδομη ημέρα βρήκαμε το κολάρο του. Όλη αυτή τη βδομάδα έκλαψα περισσότερο από όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, κάτι που υπήρξε εξαιρετικά λυτρωτικό και θεραπευτικό. Δεν άφησα ούτε πέτρα που να μην ψάξω, φτάνοντας σε σημείο να σέρνομαι σε κάθε τρύπα, κάτω από δρόμους, ψάχνοντας κάθε αυλή και χαλασμένο κρεβάτι", είπε ο ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως επιστράτευε , επίσης, δυο ξεχωριστούς σκύλους εκπαιδευμένους να εντοπίζουν με την όσφρηση.

 “Νιώθω τόσο ευγνώμων που έμαθα από τον μικρό μου Mighty πως η αγάπη είναι αιώνια και το αληθινό νόημα της αφοσίωσης. Είμαι σίγουρος πως με κοιτούσε από ψηλά να σφυρίζω σε κάθε αυλή, γνωρίζοντας πως έκανα ό,τι μπορούσα για να σεβαστώ την σχέση μας. Ήταν κάτι περισσότερο από παρέα. Οι ψυχές μας ήταν δεμένες. Συγγνώμη. Σ' αγαπώ. Σε ευχαριστώ", πρόσθεσε ο Ορλάντο Μπλουμ.   

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε επίσης την κοινότητα για την βοήθεια, κάτι που όπως λέει του επέτρεψε να δει τον καλύτερο εαυτό των ανθρώπων στην χειρότερη εποχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ανάρτηση έκανε και η Κέιτι Πέρι. 

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ορλάντο Μπλουμ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR