counter

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που βγαίνει ΠΑΝΤΑ από το μαιευτήριο, λίγο μετά από κάθε γέννα!

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που βγαίνει  ΠΑΝΤΑ από το μαιευτήριο, λίγο μετά από κάθε γέννα!
Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που βγαίνει ΠΑΝΤΑ από το μαιευτήριο, λίγο μετά από κάθε γέννα!

Το τρίτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, απέκτησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον! Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι το πέμπτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλη τη μέρα έξω από το νοσοκομείο, St. Mary’s, στην πτέρυγα Lido επικρατούσε πανδαιμόνιο με αστυνομία, δημοσιογράφους κι απλούς πολίτες, να την έχουν «στήσει» κυριολεκτικά απ’ έξω  για ώρες προκειμένου να καταφέρουν να δουν την Κέιτ Μίντλετον να βγαίνει από το νοσοκομείο!

Ωστόσο, τεράστια εντύπωση και έκπληξη έχει προκαλέσει το γεγονός για το πώς γίνεται η Δούκισσα να γέννησε το πρωί και να μπορέσει να φύγει λίγες ώρες αργότερα;

Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι όταν μια γυναίκα γεννά, συνήθως χρειάζεται να μείνει λίγες μέρες στο νοσοκομείο, σύμφωνα πάντα και με τις δυνατότητες της ίδιας  αλλά και με τις συμβουλές των γιατρών!

Η Δούκισσα του Κέμπριτζ διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο όταν γέννησε τον πρίγκιπα Τζορτζ το 2013, ενώ πήρε εξιτήριο δέκα ώρες μετά τη γέννηση της πριγκίπισσας Σάρλοτ!

Στην προκειμένη περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τη μικρότερη νοσοκομειακή διαμονή μετά τον τοκετό, συγκριτικά με όλες τις χώρες, με το υψηλότερο εισόδημα!

Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος στη Μεγάλη Βρετανία είναι μια μίση ημέρα, αλλά αυτό υπόκειται στις δυνατότητες της ίδιας της μητέρας.

Εδώ, αξίζει να σημειωθεί, ότι οι γιατροί ελέγχουν αν οι μητέρες είναι καλά και μπορούν να επιστρέψουν σπίτι τους. Αν η γυναίκα είναι καλά και έχει τη βοήθεια και τη φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, μπορεί να βγει από το νοσοκομείο ακόμα και μέσα σε 5-6 ώρες μετά τον τοκετό!

Σύμφωνα με τον Guardian, η απόφαση είναι λογικό να παρθεί μεταξύ της μητέρας, των γιατρών και του νοσοκομείου, ενώ τόσο η διάρκεια, όσο και το είδος της ιατρικής φροντίδας βασίζονται στις ανάγκες που έχει η κάθε μητέρα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR