counter

Κέιτ Μίντλετον: Νέες αποκαλύψεις για την Πριγκίπισσα! Ο πραγματικός της εαυτός & η μεταμόρφωση για το Παλάτι

Κέιτ Μίντλετον: Νέες αποκαλύψεις για την Πριγκίπισσα! Ο πραγματικός της εαυτός & η μεταμόρφωση για το Παλάτι
Κέιτ Μίντλετον: Νέες αποκαλύψεις για την Πριγκίπισσα! Ο πραγματικός της εαυτός & η μεταμόρφωση για το Παλάτι

Ο σάλος από τα όσα ισχυρίζεται το βιβλίο Endgame του Ομιντ Σκόμπι για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας δεν λέει να κοπάσει, με την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο να βρίσκονται στο επίκεντρο, λόγω των ρατσιστικών σχολίων που έκαναν για τον Άρτσι.  Όμιντ Σκόμπι, ο οποίος έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών, μίλησε στο E! News όπου εξήγησε ότι η Κέιτ Μίντλετον, η οποία διαπρέπει στην βασιλική οικογένεια, δεν έχει άλλη επιλογή από το να είναι τέλεια, ως σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ.
 
"Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες τις οποίες βιώνει η Κέιτ, είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβουμε πώς αντέχει τέτοια πίεση", είπε ο συγγραφέας Όμιντ Σκόμπι και συνέχισε λέγοντας "οι περισσότεροι άνθρωποι θα κατέρρεαν κάτω τέτοια πίεση".
 
 "Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει κάνει ποτέ λάθος δημοσίως. Έχει επιλέξει μια πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της πρώιμης παιδικής ηλικίας που είναι απολύτως κατάλληλη για τον ρόλο της, είναι εξαιρετικά ευσυνείδητη προς τους διαδόχους του θρόνου και είναι μια εξαιρετική μητέρα".
 
 Αν και η δήλωση αυτή φαινομενικά είναι αθώα, πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Σκόμπι, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Χάρι και τη Μέγκαν, επιχειρεί να δείξει ότι η Κέιτ είναι καταπιεσμένη και υποχρεωμένη να αντέχει την πίεση επειδή δεν έχει άλλη επιλογή, διαφορετικά θα είχε την τύχη της πεθεράς της ή της κουνιάδας της.
 
"Στη βασιλική οικογένεια, είτε κάποιος θα ακολουθήσει τον δικό τους δρόμο είτε θα δει την έξοδο και η Κέιτ εκτελεί τέλεια τον ρόλο της
 
"Σε κάποιες περιόδους η Κέιτ δεν είχε πραγματική δουλειά ως ανώτερο μέλος του παλατιού, και παρέμενε στο περιθώριο για να βλέπει και να μαθαίνει και αυτό φαίνεται από τον μικρό αριθμό δεσμεύσεων για τη βασιλική οικογένεια. Ωστόσο, σε αντίθεση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ή τη Μέγκαν Μαρκλ, η Κέιτ έχει την πλήρη υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας κάθε φορά που υπάρχουν αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος της", συνεχίζει λέγοντας.
 
Όπως αναφέρει το Endgame, η Κέιτ κάνει πάντα ό,τι της ζητούν και αυτό της το ανταποδίδουν στην οικογένεια. Μια έξυπνη τακτική από την πλευρά της που δεν έκανε η πεθερά ή η  κουνιάδα της, την οποία δεν συμπαθούσε από την αρχή, τονίζει ο συγγραφέας.
 
Για να μπορέσει να ανταποκριθεί τόσο τέλεια στον ρόλο της, η Κέιτ "μεταμόρφωσε με επιτυχία τον πραγματικό της εαυτό. Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί και βασίζεται στην υποστήριξη του ιδρύματος την οποία φυσικά λαμβάνει, αλλά σε περίπτωση που αμφιταλαντευόταν ή προσπαθούσε να αλλάξει κάτι, θα αντιμετώπιζε μεγάλες δυσκολίες, όπως κάθε άλλη γυναίκα που παντρεύτηκε μέλος αυτής της οικογένειας" αναφέρει ο Σκόμπι.
 
"Δεν νομίζω ότι θα δούμε ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο", είπε τέλος ο Σκόμπι...
 
Photo Credits:  ABACA PRESS

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR