counter

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της
Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ύστερα από τη είδηση ότι υποβλήθηκε σε μία σοβαρή επέμβαση στην κοιλιά έκανε η Κέιτ Μίντλετον τον Ιανουάριο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Sun, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, βρέθηκε το Σάββατο (16/03) σε κατάστημα με φρέσκα προϊόντα από τα βασιλικά αγροκτήματα του Ουίνδσορ, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο από την κατοικία της, εντός του βασιλικού κτήματος.

H δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον έρχεται εν μέσω θεωριών συνωμοσιών για την κατάσταση της υγείας της, τις οποίες "φούντωσε" η παραδοχή για την επεξεργασμένη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στα social media. 

Διαβάστε επίσης: Πρίγκιπας Oυίλιαμ: Η δημόσια αναφορά στην Kέιτ Mίντλετον την ώρα που εκείνη... παραμένει άφαντη

"Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί.Η Κέιτ ήταν έξω και ψώνιζε με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και φαινόταν καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά είναι τόσο καλό σημάδι ότι ήταν αρκετά υγιής για να πεταχτεί στα μαγαζιά", είπε, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.

Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο Κέιτ Μίντλετον φέρεται να παρακολούθησε τις αθλητικές δραστηριότητες των τριών παιδιών της.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: abacapress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR