counter

Κέιτ Μίντλετον: Η ημερομηνία που θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το χειρουργείο

Κέιτ Μίντλετον: Η ημερομηνία που θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το χειρουργείο
Κέιτ Μίντλετον: Η ημερομηνία που θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το χειρουργείο

Το απόγευμα της Τρίτης 5/3 κυκλοφόρησε φωτογραφικό υλικό με την Κέιτ Μίντλετον και την εικόνα της μετά το χειρουργείο, ενώ λίγο μετά ανακοινώθηκε και η πρώτη επίσημη εμφάνιση της 42χρονης, η οποία αργεί πολύ ακόμα, ώστε να έχει αναρρώσει πλήρως. 

Ποτε θα γίνει η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο ης 

Σύμφωνα με το KBP, το portal του βρετανικού στρατού που ασχολείται με τους εορτασμούς του Trooping the Colour, το οποίο γίνεται κάθε καλοκαίρι στη Βρετανία με αφορμή τα γενέθλια του βασιλιά, η Κέιτ Μίντλετον θα εμφανιστεί στο Trooping the colour review, στις 8 Ιουνίου 2024, μια εβδομάδα ακριβώς πριν το ίδιο το Trooping the Colour.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια επίδειξη που γίνεται με στρατιώτες και άλογα, ίδια με εκείνη που γίνεται και μπροστά στον βασιλιά, αλλά με μια πολύ σημαντική διαφορά: Στην κανονική παρέλαση θα υπάρχουν μερικοί ακόμα στρατιώτες που θα παρουσιαστούν μπροστά στον Κάρολο.

Στην πρόβα του event πριν το Trooping the Colour, μπροστά στην Κέιτ Μίντλετον θα εμφανιστούν τουλάχιστον 250 στρατιώτες τους οποίους θα επιθεωρήσει η ίδια, ως Συνταγματάρχης της Φρουράς των Ιρλανδών.

Τα εισιτήρια για την εκδήλωση ξεκινούν από 15 λίρες για όσους κάθοντες και από 5 λίρες για τους όρθιους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εξαντληθούν!

Photo Credits: ZUMA PRESS - kbp.army.mod.uk

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR