counter

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη λέξη του 2χρονου Πρίγκιπα Λούι

Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη λέξη του 2χρονου Πρίγκιπα Λούι
Κέιτ Μίντλετον: Αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη λέξη του 2χρονου Πρίγκιπα Λούι

Μπορεί για τα περισσότερα παιδιά οι πρώτες λέξεις που λένε να είναι «μαμά» ή «μπαμπάς». Ο Πρίγκιπας Λούι, όμως, ο μικρότερος  γιος της Κέιτ Μίντλετον και του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, είχε να προσθέσει στις πρώτες του λέξεις και ένα ακόμα πρόσωπο: τη «Μέρι».

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, που έκανε την αποκάλυψη, έδωσε και την εξήγηση για το όνομα που ο μικρός γιος της αναγνωρίζει αμέσως: πρόκειται για το όνομα της Mary Berry, που είναι διάσημη συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής και παρουσιάστρια της Μεγάλης Βρετανίας.

Καλεσμένη, λοιπόν, η Κέιτ μαζί με τον Ουίλιαμ στην εκπομπή της σε μια σπέσιαλ εορταστική εκπομπή με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αποκάλυψε στη παρουσιάστρια: «Μία από τις πρώτες λέξεις του Λούι ήταν «Μέρι» καθώς το ράφι στο οποίο έχω όλα τα βιβλία μαγειρικής είναι ένα από αυτά στα οποία έχει πρόσβαση και τα φτάνει. Τα παιδιά ενθουσιάζονται από πρόσωπα και τα περισσότερα βιβλία μαγειρικής που έχω στο ράφι μου έχουν το πρόσωπό σου. Έτσι, ο Λούι τα βλέπει και λέει «αυτή είναι η Μέρι Μπέρι». Είμαι σίγουρη ότι θα σε αναγνώριζε και θα σε φώναζε αν ήταν τώρα εδώ…»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR