counter

Κέισι Μίζιου: Πόσο άλλαξε η ζωή της μετά το GNTM;

Κέισι Μίζιου: Πόσο άλλαξε η ζωή της μετά το GNTM;
Κέισι Μίζιου: Πόσο άλλαξε η ζωή της μετά το GNTM;

Η Κέισι Μίζιου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του GNTM. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία στο διαγωνισμό, αφού κατάφερε να μπει στην τελική τριάδα.

Πρόσφατα, το μοντέλο παραχώρησε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Αντωνάτο για το περιοδικό Celebrity και μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων η Κέισι αναφέρθηκε στη ζωή της μετά το GNTM αλλά και στο πως διαχειρίζεται τη δημοσιότητα.

Πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά σου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια;

Σίγουρα το πιο σημαντικό είναι η δουλειά. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει άμεσα. Οι προτάσεις που μου γίνονται, δέχομαι δουλειές που πριν από το παιχνίδι δε θα μπορούσα να προσεγγίσω. Ένα άλλο πολύ σημαντικό κεφάλαιο είναι οι συνεργάτες που έχω πλέον δίπλα μου. Και φυσικά η ανταπόκριση του κόσμου. Όλη αυτή η αγάπη ήταν πολύ μεγαλύτερη από όσο περίμενα, και αυτό είναι σίγουρα κάτι που μου αρέσει.

Πώς ένιωσες την πρώτη φορά που είδες άρθρα που αφορούσαν τη σχέση σου;

Μου έκανε εντύπωση που υπήρχαν δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Μέσα στο παιχνίδι μιλούσα για εκείνον επειδή μου έλειπε πάρα πολύ. Δεν περίμενα πως θα ενδιέφερε αυτό τον κόσμο – έτσι το είχα μέσα στο μυαλό μου. Όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι δεν μπορούσα να αντιληφθώ τη δύναμη της τηλεόρασης. Βγαίνοντας, κατάλαβα…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR