counter

Καυτό ειδύλλιο στα πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου"

Καυτό ειδύλλιο στα πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου"
Καυτό ειδύλλιο στα πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου"

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews, ο Νίκος Χριστοφόρου, μετά το διαζύγιό από την πρώην σύζυγό του, έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ο υπεύθυνος παραγωγών του τηλεοπτικού σταθμού Star, είναι ζευγάρι με τη δημοσιογράφο του πρωινού καθημερινού μαγκαζίνο του ίδιου σταθμού «Στη φωλιά των Κου Κου», Μαριλού Ρεπαπή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα στα πλατό και σύμφωνα με πηγές της Realnews, ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το πρώτο διάστημα ήταν πιο διακριτικοί, αλλά πλέον δεν έχουν κανέναν λόγο να το κρατούν μυστικό.

Και οι δυο τους έχουν περάσει από δύσκολες καταστάσεις και το μόνο που αποζητούν είναι η ηρεμία στην προσωπική τους ζω, χωρίς να σκέφτονται έναν δεύτερο γάμο ή την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού. Αυτό το διάστημα είναι αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά τους και στα παιδιά τους καθώς ο καθένας έχει από έναν γιο από προηγούμενους γάμους τους και, όποτε τους μένει χρόνος, βρίσκουν τρόπους να περνάνε καλά μαζί.  

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο έρωτας της Μαριλού Ρεπαπή και του Νίκου Χριστοφόρου γεννήθηκε, περίπου, πριν ενάμιση χρόνο, έχοντας πολλά σκαμπανεβάσματα, τα οποία ωστόσο, δεν στάθηκαν εμπόδιο στο να εξελιχθεί η σχέση τους.

mariloy_repapi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR