counter

Καυτά κορίτσια στην πίστα ξεσηκώνουν με την εμφάνισή τους

Καυτά κορίτσια στην πίστα ξεσηκώνουν με την εμφάνισή τους
Καυτά κορίτσια στην πίστα ξεσηκώνουν με την εμφάνισή τους

Το ΄χει βάλει σκοπό η Ελισάβετ Σπανού να κάνει κάθε εβδομάδα νέα στυλιστική εμφάνιση. Για να μη βαριέται η ίδια αλλά και ο κόσμος που πηγαίνει να την ακούσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται. Πάντα έχει ως βάση των ρούχων το μαύρο χρώμα. Αυτή τη φορά το καυτό της σορτσάκι περιέβαλλε μαύρο μακρύ τούλι.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έκανε πριν λίγες μέρες πρεμιέρα σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής, στο πλευρό του Νίκου Βέρτη. Η τραγουδίστρια επιλέγει για την δεύτερη εμφάνισή της στην πίστα μωβ ασσύμετρο φόρεμα που αφήνει ακάλυπτα τα καλλίγραμμα πόδια της.

Στο νυχτερινό κέντρο που είναι πρώτα ονόματα ο Γιώργος Γιαννιάς και η Αμαρυλλίς τραγουδά η Κατερίνα Κυριαζή. Η τραγουδίστρια σε κάθε πρόγραμμά της, δεν αλλάζει μόνο ρούχα, αλλά και μαλλιά, για να εξιτάρει το κοινό της. Στην αρχή βγαίνει με λευκή balloon φόρμα στο ύψος του σορτς, με το στήθος της τραγουδίστριας έτοιμο να κάνει τη δική του επανάσταση. Στο δεύτερο, φοράει κόκκινη μάξι δαντέλα και ένα μικρό μέρος του σώματός της καλύπτει μαύρο κορμάκι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR