counter

Κατιάνα Μπαλανίκα - Αλέξανδρος Ρήγας: Το παρασκήνιο της κόντρας τους και ο λόγος που ήρθαν σε ρήξη

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Τετ α Τετ και στον Τάσος Τρύφωνος, η Κατιάνα Μπαλανίκα δεν έχει πια σχέσεις με τον Αλέξανδρο Ρήγα, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ. 

Η δήλωση της Κατιάνας Μπαλανίκα

Αναφερόμενη στον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Όχι, δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ». 

Ο λόγος της ρήξης

Το πρωί της Τρίτης μέσα από το Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε τον λόγο που ήρθαν σε ρήξη η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Ήταν μια παράσταση που είχαν ανεβάσει μαζί, το «Ζείτε παίδες Ελλήνων», όπου φαίνεται ότι η Κατιάνα Μπαλανίκα άλλα είχε συμφωνήσει άλλα συνέβησαν. Είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται κανονικά στην παράσταση, αυτό που συνέβη στην πράξη είναι να εμφανίζεται στην έναρξη και στο φινάλε. Οπότε η ίδια θέλησε κάποια στιγμή να αποχωρήσει, προσβεβλημένη από αυτό που συνέβαινε. Οι δύο πλευρές προσπαθούν να τα βρουν μέσω των δικηγόρων τους, γιατί είναι μια κατάσταση που ακόμα τους ταλαιπωρεί. Προσπαθούν να τη βάλουν να υπογράψει κάποια χαρτιά. Είχαν πει ότι είχε αποχωρήσει ενός προβλήματος υγείας. Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε πει ότι τα άφησε όλα στους δικηγόρους της» ανέφερε η δημοσιογράφος.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR