counter

Κάτια Ζυγούλη: “Eίδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να…”

Κάτια Ζυγούλη: “Eίδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να…”
Κάτια Ζυγούλη: “Eίδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να…”

Έχει περάσει κιόλας μια εβδομάδα από την βραδιά που ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στο Ηρώδειο στο πλευρό της διεθνούς φήμης σοπράνο, Σόνιας Θεοδωρίδου.

Η Κάτια Ζυγούλη βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον σύζυγό της αφού πάντα φροντίζει να εκφράζει τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του. Σήμερα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιες σκέψεις της, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά περήφανη είναι για εκείνον.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μια φωτογραφία από εκείνη τη βραδιά και έγραψε, «Η Σόνια και ο Σάκης στο Ηρώδειο! Μια εβδομάδα μετά ποστάρω αυτήν την φωτογραφία για να σας περιγράψω τι είδα εκείνο το βράδυ. Πέρα από τα ευνόητα, είδα αυτόν τον άντρα, τον Σάκη μου, να έχει άγχος, να προετοιμάζεται για αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ καιρό, με πείσμα και φιλότιμο. Να ψάχνει με το βλέμμα του,τους δικούς του ανθρώπους. Να πετυχαίνει τα όνειρα του, αυτά για τα οποία έχει δουλέψει σκληρά, που οι Κυριακές δεν είχαν ξεκούραση. Να μου μαθαίνει κάθε φορά πως τα όνειρα μου, όσο τρελά και αν φαντάζουν, όταν δώσω την ψυχή μου, γίνονται πραγματικότητα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR