counter

Κάτια Ταραμπανκό: Το αιχμηρό σχόλιο του πρώην συντρόφου της για το μονόπετρο

Κάτια Ταραμπανκό: Το αιχμηρό σχόλιο του πρώην συντρόφου της για το μονόπετρο
Κάτια Ταραμπανκό: Το αιχμηρό σχόλιο του πρώην συντρόφου της για το μονόπετρο

Μια από τις στιγμές που ξεχώρισε στον φετινό τελικό του GNTM δεν είναι άλλη από αυτή που ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπανκό, Γιάννης Χαλβατζής της έκανε πρόταση γάμου.

Τότε, το νεαρό μοντέλο δεν είχε κρύψει την έκπληξή του ενώ δεν έδωσε καμία ξεκάθαρη απάντηση. Στη πορεία βέβαια άλλαξαν πολλά στη μεταξύ τους σχέση αφού πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους με την Κάτια να έχει βρει ήδη νέο σύντροφο.

Ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά είναι συγγραφέας και ονομάζεται Γιώργος Λάγιος. Αυτές τις μέρες μάλιστα, οι δυο τους βρίσκονται σε ρομαντική απόδραση στις ελβετικές Άλπεις και κάνουν σκι.

Σε ένα από τα Instastories της Κάτιας, η Soulaglamorous διέκρινε ένα μικρό μονόπετρο στο χέρι του μοντέλου. Έκανε το στιγμιότυπο  print screen, το δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και προκάλεσε τον Γιάννη Χαλβατζή να απαντήσει στο αν το δαχτυλίδι που φορά η Κάτια στο χέρι της είναι εκείνο της τηλεοπτικής πρότασης γάμου.

Φυσικά ο Γιάννης Χαλβατζής δεν το άφησε ασχολίαστο και με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε:  «Είναι αυτό δαχτυλίδι για diastimovlaxo μωρέ; Δεν τα κράταγα να βάλω βενζίνη στο ρέιντζ».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR