counter

Κάτια Ταραμπανκό: Στηρίζει δημόσια την Παρασκευή Κερασιώτη μετά την είδηση ότι εργάζεται ως σερβιτόρα στη Μύκονο

Η είδηση ότι η Παρασκευή Κερασιώτη μένει πλέον στη Μύκονο όπου και εργάζεται ως σερβιτόρα προκάλεσε σε πολλούς εντύπωση.

Η νεαρή κοπέλα λίγους μήνες μετά το GNTM, στο οποίο κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό, άφησε για λίγο πίσω της το όνειρο του μόντελινγκ, μέχρι να μαζέψει κάποια χρήματα για να μπορέσει να συνεχίσει.

Το πρωί της Τρίτης, η Κάτια Ταραμπανκό βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” και, μεταξύ άλλων, εξέφρασε την άποψή της για την απόφαση της Παρασκευής Κερασιώτη να δουλέψει σε κρεπερί στο νησί των Κυκλάδων.

Χαρακτηριστικό είναι, πως η Κάτια στήριξε δημόσια την Παρασκευή.

«Εγώ την υποστηρίζω. Η κοπέλα είναι όντως εντυπωσιακή και ξέρω ότι έχει συμβόλαιο με ένα από τα καλύτερα πρακτορεία στην Ελλάδα. Ξέρουμε ότι το μόντελινγκ δεν υπάρχει στην Ελλάδα σε μεγάλο βαθμό πόσο μάλλον το καλοκαίρι, που είναι κλειστή η αγορά. Υποστηρίζω 100% ότι δουλεύει και με καθαρό τρόπο βγάζει τα λεφτά της.

Και εγώ δούλευα υποδοχή και ήμουν σερβιτόρα και στο μπαρ, έχω περάσει από κάθε πόστο σε μαγαζί και μπράβο που είναι εκεί. Αυτό δεν είναι ντροπή, ντροπή είναι το γεγονός ότι το σχολίασαν έτσι», είπε η Κάτια Ταραμπανκό.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR