counter

Κάτια Ταραμπάνκο: Η γνωριμία με τον σύντροφό της και το μονόπετρο που της έδωσε

Κάτια Ταραμπάνκο: Η γνωριμία με τον σύντροφό της και το μονόπετρο που της έδωσε
Κάτια Ταραμπάνκο: Η γνωριμία με τον σύντροφό της και το μονόπετρο που της έδωσε

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινάτικα;» το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Το μοντέλο, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύντροφό της και αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν, αλλά μίλησε και για το μονόπετρο που της έδωσε όταν γύρισε από το Survivor.

Δείτε επίσης - Paparazzi! Κάτια Ταραμπάνκο: Πιο ερωτευμένη από ποτέ σε βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της, Θοδωρή

Κάτια Ταραμπάνκο – Όσα είπε για τον σύντροφό της, Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

«Ο σύντροφός μου δουλεύει στην Ελβετία, τη Γερμανία, Εδιμβούργο, Ντουμπάι, φεύγει και για Αμερική όπου να’ ναι.  Είναι tattoo artist και κάνει guest. Τώρα είναι Ελλάδα. Γνωριστήκαμε όταν πήγαμε να κάνει ο πρώην μου τατουάζ σε εκείνον. Πήγε ένα φλερτ που είχα να κάνει ένας φίλος του τατουάζ, εγώ έτυχε να περνάω μετά από ένα μάθημα που είχα και εκεί τον είδα. Είδα έναν άνθρωπο που με κρατάει μέχρι και σήμερα ήρεμη. Η επικοινωνία κάνει καλό στις σχέσεις. Βοηθάει και η απόσταση γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον.

Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι δε με πιέζει στη δουλειά. Στο παρελθόν είχα δεχτεί πολλή πίεση. Έμπαινα μέσα στο στούντιο φωτογράφησης με βίντεο και έδειχνα εδώ είναι ο φωτογράφος. Σιγά σιγά άρχισα να κόβω τέτοια περιστατικά. Και έτσι βρέθηκε ο Θοδωρής που με βγάζει και φωτογραφίες και μου λέει “αυτή θα βάλεις που το πωπουδάκι είναι πιο ωραίο”… Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να πατήσω πόδι και να αρχίσω να λέω στους άλλους ότι “αυτή είναι η δουλειά μου”. Όσο δυναμική με βλέπετε στη δουλειά μου, άλλο τόσο ευαίσθητη είμαι.

Ευελπιστώ ότι η ζωή μου θα συνεχιστεί με τον Θοδωρή. Δε θα πω μεγάλες κουβέντες όμως. Για παιδί δεν είμαι έτοιμη, σίγουρα όχι. Προτιμώ να βοηθήσω τα ζωάκια για την ώρα. Το μονόπετρο αυτό ήταν της μαμάς του Θοδωρή και μου το χάρισε. Ήταν μια κίνηση αποδοχής στην οικογένεια. Φλώρα λένε τη μαμά του» είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον σύντροφό της:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR