counter

Κάτια Ταραμπανκό: Αποκάλυψε πως πάσχει από ψωρίαση - "Το έβγαλα πρώτη φορά σε ηλικία..."

Καλεσμένη στο πλατό του Happy Day βρέθηκε το πρωί της Τρίτης η Κάτια Ταραμπανκό. Το μοντέλο αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει από ηλικία 15 ετών είναι η ψωρίαση.

«Έχει ξεπεραστεί το θέμα, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά κιλά μου, έχω γυρίσει στον φυσιολογικό ύπνο μου. Ήμουν κοντά (μέσα στο παιχνίδι) να μου βγει το αυτοάνοσο. Είχα βγάλει ήδη 2-3 σπυράκια. Όταν είχα γυρίσει στην Ελλάδα, είχα δει δυο τρία σπυράκια, γιατί είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά και του να μην είμαι στον ήλιο πολύ. Το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή, γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση. Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση. Επιδεινώνει και ο ήλιος την κατάσταση.

Είναι ψωρίαση αυτό που έχω. Γίνομαι πουά σε όλο το σώμα, όχι μόνο σε αγκώνες. Το έβγαλα πρώτη φορά σε ηλικία 15 χρονών. Τότε που ξεκίνησα να δουλεύω με το μόντελινγκ, παράλληλα με το σχολείο, βγήκε από μόνο του. Έχασα δουλειές. Βγήκα για έξι μήνες off από τη δουλειά. Είχα γυρίσει από την Ινδία τότε, γιατί είχα και αυξομείωση και στα κιλά μου. Έχασα δουλειές, γιατί είχα παντού λευκά στίγματα» είπε η Κάτια Ταραμπανκό.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR