counter

Κάτια Δανδουλάκη: “Πέρασα κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα τελικά”

Κάτια Δανδουλάκη: “Πέρασα κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα τελικά”
Κάτια Δανδουλάκη: “Πέρασα κατάθλιψη αλλά τα κατάφερα τελικά”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε η Κάτια Δανδουλάκη. Η επιτυχημένη ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων για τις τηλεοπτικές δουλειές, αλλά αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

«Μια “βουλιμία” είχα στη δουλειά και την πλήρωσα και λίγο ακριβά, λιγάκι ταλαιπώρησα τον εαυτό μου αλλά χάρηκα πολλά πράγματα, έζησα πολλά… Είχα ένα ένστικτο σχετικά με την τηλεόραση. Ήταν καταιγιστικός ο ρυθμός που μου γίνονταν οι προτάσεις… Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια τηλεοπτική μου δουλειά, ήταν όλες τόσο αγαπημένες. Νομίζω ότι τα πολύ ψηλά ήταν “Χριστός ξανασταυρώνεται”, “Πανθέοι”, “Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια”, μετά η “Λάμψη”, η “Ζωή της άλλης”. Στις “Μέλισσες” ξαναθυμηθήκαμε τι σημαίνει ομαδική δουλειά, μια σωστή δουλειά, στέρεη, με ωραίο σειρά, εξαιρετικής ηθοποιούς και συντελεστές. Όλοι κουραστήκαμε αλλά ήταν και άλλοι οι ρυθμοί», είπε αρχικά η ηθοποιός και πρόσθεσε στη συνέχεια:

 «Επειδή έχω περάσει από πολύ μεγάλες αποτυχίες, σοκ και λύπη, αυτό που με κινητοποιεί είναι η ευλογία που έχω πάρει από την πολλή αγάπη. Μόνο μια φορά χρειάστηκα βοήθεια γιατρού, όταν πέρασα κατάθλιψη. Σπάνια όταν σου δώσουν αγάπη θα γίνει κάποιος αυτοκαταστροφικός... Μόλις συντονιστώ με την ψυχή μου, ό,τι μου λέει το κάνω. Όταν φοβάμαι νιώθω ασυντόνιστη. Δεν πρέπει να φοβηθούμε το μέλλον. Ο φόβος είναι το αντίθετο από τη δημιουργία»

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη:  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR