counter

Κάτια Δανδουλάκη: “Η Λένα Δροσάκη βρέθηκε σε εγκλωβισμό, ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθούσε να ικανοποιήσει την ερωτική του αναζήτηση”

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε την Πέμπτη 24/11 η Κάτια Δανδουλάκη για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη η οποία συνεχίζεται.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο Θάνος Βάγιος από «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 η κατάθεση της ηθοποιού διήρκησε μιάμιση ώρα ενώ στη αίθουσα προκλήθηκε ένταση.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 αποκάλυψε ότι υπήρχε ένα «ψυχολογικό κυνηγητό» από τον Πέτρο Φιλιππίδη προς τη Λένα Δροσάκη ενώ ανέφερε ότι είχε «καταχρηστική και καταπιεστική συμπεριφορά».

Δείτε επίσης - Κάτια Δανδουλάκη: Κατέφθασε στα δικαστήρια για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Φωτογραφίες 

Μάλιστα, τόνισε ότι η Λένα Δροσάκη βρέθηκε σε έναν «εγκλωβισμό από τον Πέτρο Φιλιππίδη που προσπαθούσε να ικανοποιήσει την ερωτική του αναζήτηση».

Παράλληλα η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη προσπάθησε να βρει ποια ήταν εκείνα τα χαρακτηριστικά που στοιχειοθετούν εγκλωβισμό της Λένας Δροσάκη.

Επίσης, η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε για τις πρόβες που έγιναν στο θεατρικό έργο «Έγκλημα στο Όριεντ Εξπρές», κατά το οποίο η Λένα Δροσάκη είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το έργο ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR