counter

Κατερίνα Ζαρίφη: Το bullying που δέχτηκε για τα κιλά της και οι επικίνδυνες δίαιτες

Κατερίνα Ζαρίφη: Το bullying που δέχτηκε για τα κιλά της και οι επικίνδυνες δίαιτες
Κατερίνα Ζαρίφη: Το bullying που δέχτηκε για τα κιλά της και οι επικίνδυνες δίαιτες

Συνέντευξη στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί λόγω των κιλών της αλλά και τις επικίνδυνες δίαιτες που κατά καιρούς έχει κάνει.

«Έχω δεχτεί σχόλια για το σχήμα μου, βασικά από τον κόσμο των media. Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά. Διάβασα ότι το ελληνικό twitter πήρε τις πιο υψηλές θέσεις σε κακεντρέχεια στην Ευρώπη. Στην τηλεόραση, λοιπόν, γίνεται διαγωνισμός κακίας για το ποιος θα πει το πιο δηλητηριώδες σχόλιο. Για να είμαι δίκαιη, αυτό γινόταν πολύ περισσότερα παλιότερα, που υπήρξαν κανάλια που στήθηκαν μ’ αυτή τη φιλοσοφία. Εγώ ένα έχω να πω: τα όνειρα τα κυνηγάμε βάσει των ανθρώπων που μας πιστεύουν, για να διαψεύσουμε αυτούς που μας αμφισβητούν», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Όσο για το αν έκανε ποτέ επικίνδυνες δίαιτες στην προσπάθειά της να χάσει γρήγορα κιλά, η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε: «Α, καλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα: τη δίαιτα του λιναρόσπορου, μια άλλη που έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα, τα πάντα! Αυτό που έχω εγώ να πω στα κορίτσια είναι «πολλή προσοχή»! Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ, όταν τα ακολούθησα, είδα φως».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR