counter

Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει αν θα είναι στο “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει αν θα είναι στο “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Ζαρίφη: Αποκαλύπτει αν θα είναι στο “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου

Μπορεί αυτή την περίοδο να παρουσιάζει, με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Ηλία Γκότση, την εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο OPEN, αλλά η φημολογία των ημερών θέλει την Κατερίνα Ζαρίφη, από τη νέα σεζόν, να βρίσκεται στην ανανεωμένη εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και τον Μαρίνο Βυθούλκα και έδωσε τη δική της απάντηση.

Ο συνάδελφος Γρηγόρης Μελάς έγραψε πως από τον Σεπτέμβριο θα είσαι μαζί με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή Ευτυχείτε. Ισχύει; 
Έχω πει πως ένας από τους ανθρώπους που θα ήθελα να συνεργαστώ είναι σίγουρα η Κατερίνα Καινούργιου. Κι αυτό γιατί στον αέρα είμαστε δυο εντελώς αντίθετοι άνθρωποι, που μπορεί ο ένας να τρολάρει τον άλλο. Η Κατερίνα είναι μια παρουσιάστρια «κούκλα-μπούκλα», που δέχεται, όμως, την πλάκα. Είναι ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος και μπορεί να πάει μια κουβέντα ένα βήμα παρακάτω στον τηλεοπτικό αέρα. Τώρα, όσον αφορά σε αυτό που με ρώτησες, θα σου πως ότι δεν έχει γίνει καμία επίσημη κουβέντα με τη διοίκηση του καναλιού.

Πώς θα σου φαινόταν να είσαι του χρόνου στο Ευτυχείτε;
Όλα είναι υπό συζήτηση, αναλόγως με το τι θα σου ζητηθεί να κάνεις. Ξέρω πως η Κατερίνα ετοιμάζει καινούρια πράγματα για το πρωινό. Θα γίνουν πολλές αλλαγές. Στην τηλεόραση όλα συζητιούνται και όλα μπορούν να συμβούν. Με είχαν ρωτήσει αν θα συνεργαζόμουν ξανά με την Ελένη Μενεγάκη και η απάντηση ήταν «Φυσικά, αναλόγως των βάσεων που θα τεθεί η συνεργασία». Από τη στιγμή που έχεις δουλέψει καλά με έναν άνθρωπο, ξαναδουλεύεις.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR