counter

Κατερίνα Στικούδη: "Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι"

Κατερίνα Στικούδη: "Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι"
Κατερίνα Στικούδη: "Ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι"

Στικούδη

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις sexy φωτογραφίες του παρελθόντος που μετανιώνει, αλλά και τον λόγο που κάποτε ντρεπόταν να βγει από το σπίτι της.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τις sexy φωτογραφίσεις μου θα τις κάνω άγαλμα μέσα στο σπίτι μου για να θυμάμαι πως ήμουν τότε (γέλια). Δεν τις έχω μετανιώσει, δεν βρίσκω κάτι κακό, διότι υπάρχει και μια πλευρά του εαυτού μου που νιώθει sexy. Ίσως υπήρξαν 2-3 φωτογραφίσεις μου που δεν είχαν την αισθητική που εγώ θα ήθελα», αποκαλύπτει ενώ συνεχίζει: «Το οικονομικό σκέλος έπαιζε μεγάλο ρόλο, γιατί χωρίς λεφτά δεν μπορούμε να ζήσουμε, αλλά δεν ήταν ο νούμερο 1 παράγοντας. Περισσότερο με ενδιέφερε τότε να με σέβονται ως επαγγελματία και να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα από αισθητικής άποψης. Μην ξεχνάς ότι η δική μας η δουλειά έχει μεν σχετικά καλά λεφτά σε σχέση με τον βασικό μισθό, αλλά έχει και τον φόβο του άγνωστου. Μπορεί σήμερα να τα πηγαίνεις καλά και να έχεις δουλειά, ενώ αύριο μπορεί να μην υπάρχεις καν στο χώρο.

Είναι πολύ φυσιολογικό να μην περπατάω με το κορμάκι και τα 20ποντα μέσα στο σπίτι! Από την άλλη, θα σου πω ότι έχω περάσει ακμή όταν ξεκινούσα στο modelling κι υπήρχαν πολλοί ψίθυροι τότε για το όνομα μου. Είχα ζήσει ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, ένιωθα τόσο άσχημα με την ακμή που ντρεπόμουν να βγω έξω από το σπίτι. Είναι η πρώτη φορά που το αναφέρω σε συνέντευξη μου και με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ η κουβέντα που γινόταν πίσω από την πλάτη μου από συναδέρφους. Ευτυχώς τότε η ακμή κράτησε λίγο χρονικό διάστημα».

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Ποζάρει με pin up μαγιό και εντυπωσιάζει! - Φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Στικούδη: Πόζαρε γυμνή στο Instagram! - Φωτογραφία

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR