counter

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί
Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί

Καλεσμένη στην εκπομπή “Happy Day” το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία παραχώρησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μια συνέντευξη εφ ’όλης της ύλης.    

Η ίδια μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της και απάντησε στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί.  

Δείτε επίσης - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση για την Κατερίνα Στικούδη και τα backstage του “J2US”- Επικοινώνησε με τον Νίκο Κοκλώνη;

«Δεν θα το δήλωνα ούτως ή άλλως. Είναι κάτι που δεν θα σου πω ούτε όχι ούτε ναι. Δεν θα πω έκλεισα, γιατί δεν ξέρεις πως στα φέρνει η ζωή», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

 Όσον αφορά τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, ανέφερε: «Εγώ είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ! Όταν βλέπω σε μικρογραφία τον Βαγγελάκη, σαν να ξαναγεννήθηκε, με πιάνουν τα ζουμιά. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να έρχεται ξανά στη ζωή. Τόσο πολύ μοιάζουν. Είναι τόσο πολύ ευγενικός, πολύ δοτικός, είναι δίπλα μου σε οτιδήποτε θέλω να μοιραστώ μαζί του. Καθημερινά θα ασχοληθεί με το παιδί, είναι πολύ καλός πατέρας, είμαστε πολύ ωραία ομάδα. Ο έρωτας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική. Να μη βαριέσαι, να κάνεις άλλα πράγματα διαφορετικά. Ποτέ δεν σταματάει η φαντασία».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Στικούδη:

 

 
 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR