counter

Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει ο ενός έτους γιος της

Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει ο ενός έτους γιος της
Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλύπτει σε ποιον μοιάζει ο ενός έτους γιος της

Συνέντευξη στην Reallife και την Κορύνα Μανταγάρη έδωσε η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια έκανε μάλιστα μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τον ενός έτους γιο της, Βύρωνα και τον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη.

Δείτε επίσης - “Η Κατερίνα Στικούδη δεν μου μιλάει και με έχει μπλοκάρει στο Instagram επειδή είχα αποκαλύψει το φύλο του μωρού της”

Στις 17 Οκτωβρίου ο γιος σου έγινε ενός έτους. Αυτή η χρόνια τι αλλαγές έφερες στη ζωή σου;

Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τα πάντα, όμως νιώθω πολύ τυχερή γιατί έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν και με στηρίζουν και μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι και να κάνουμε όλα αυτά που μας αρέσουν. Κάνουμε δραστηριότητες με το παιδάκι μας και περνούν οι ημέρες όμορφα και δημιουργικά.

Σε ποιον από τους δυο μοιάζει ο Βύρωνας;

Μοιάζει στον πατέρα του και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί είχα κάνει μια παραγγελία, είχα ζητήσει έναν μικρό Βαγγελακη, και το άκουσε ο θεός και το έφερε…

Ο Βαγγέλης ασχολείται με τον μικρό;

Είναι πολύ καλός πατέρας και χαίρομαι που ασχολείται και τον αγαπά πολύ. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Το παιδάκι μας μας έχει φέρει ακόμα πιο κοντά. Είναι πολύ συγκινητικό, ο άνδρας μου ξαναγεννήθηκε μέσα από εμένα και αυτό είναι μαγικό, είναι απίστευτο!

Ως νέα μητέρα πως αντιμετωπίζεις τη βίαιη ειδησεογραφία; Ανησυχείς;

Είναι σαν να βγαίνουν από ταινία τρόμου. Έχω μείνει άναυδη με το πως φερόμαστε ο ένας στον άλλον. Πραγματικά, είναι απαράδεκτο όλα αυτά που συμβαίνουν, με εξοργίζουν και επειδή έχω γίνει και πολύ ευσυγκίνητη με τον ερχομό του Βύρωνα, όταν ακούω να φεύγουν από την ζωή άδικα άνθρωποι, στεναχωριέμαι. Μακάρι να σταματήσουν όλα αυτά πολύ γρήγορα. Μας ενοχλεί κάτι στον άλλον, καλό είναι να φεύγουμε μακριά, να μη θέλουμε να κάνουμε κακό, πρέπει να υπάρχουν σεβασμός και αυτοεκτίμηση. Αν δεν υπάρχουν αυτά, δεν θα μπορέσουμε να σεβαστούμε και τους γύρω μας, να σεβαστούμε τις επιλογές τους, επαγγελματικές ή προσωπικές. Έχει χαθεί ο σεβασμός. Πρέπει να κοιτάμε και λίγο τον διπλανό μας και όχι μόνο τη δίκη μας ζωή. Κι εγώ δεν είμαι τέλεια, προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι, να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Έχω ευθύνες προς την κοινωνία, μεγαλώνω έναν άνθρωπο που αύριο οι δικές του πράξεις θα είναι ο δικός μου καθρέφτης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR