counter

Κατερίνα Στανίση: Έχασε 71.000 ευρώ!

Κατερίνα Στανίση: Έχασε 71.000 ευρώ!
Κατερίνα Στανίση: Έχασε 71.000 ευρώ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, το ποσό των 71,000 ευρώ διεκδικεί με αγωγή της κατά τραπεζικού ιδρύματος η Κατερίνα Στανίση, καθώς όπως υποστηρίζει παραπλανήθηκε να κάνει επενδύσει που είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τις οικονομίες της.

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από περίπου δέκα χρόνια αποφάσισε να αξιοποιήσει τα χρήματα που είχε στην άκρη από την μακρά και επιτυχημένη πορεία της στο τραγούδι και πείστηκε από τους υπεύθυνους της τράπεζας να τα επενδύσει σε αμοιβαία ομόλογα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Κατερίνα Στανίση υποστήριξε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας:

«Δεν κάνω την αθώα, είχα αντίληψη ότι υπέγραφα, αλλά δεν ξέρω από αμοιβαία ομόλογα» παραδέχτηκε η τραγουδίστρια εξηγώντας πως τα χρήματα που επένδυσε αποκτήθηκαν με κόπο και σκληρή δουλειά.

«Τα δούλεψα αυτά τα λεφτά. Μάζεψα ένα ποσό και μου είπε το παιδί να κλείσουμε για πέντε χρόνια. Το 2011 με πήραν τηλέφωνο και θορυβήθηκα. Μου είπαν ότι έχασα. Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Μου έστελναν χαρτιά είπαν. Τι να καταλάβω εγώ;» είπε στο δικαστήριο η τραγουδίστρια.

Στην αγωγή της η Κατερίνα Σανίση υποστηρίζει ότι η τράπεζα δεν την προστάτευσε, καθώς δεν την ενημέρωσε για τους ενδεχόμενους κινδύνους της συγκεκριμένης επένδυσης, και ζητεί χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη που υπέστη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR