counter

Κατερίνα Σαλακά: "Έγινα διάσημη στο Tik Tok ξαφνικά έχοντας μόνο 300 followers"

Κατερίνα Σαλακά: "Έγινα διάσημη στο Tik Tok ξαφνικά έχοντας μόνο 300 followers"
Κατερίνα Σαλακά: "Έγινα διάσημη στο Tik Tok ξαφνικά έχοντας μόνο 300 followers"

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον μίλησε η Κατερίνα Σαλακά που έχει γίνει viral στο Tik Tok, για την θετική της ενέργεια και την σατίρισε επίσης ο Τάκης Ζαχαράτος.

Διαβάστε επίσης – Αυτοκτόνησε γνωστός Tik-Toker! Η τελευταία του ανάρτηση

Η Κατερίνα Σαλακά, που ασχολείται με το life coaching μίλησε για την αγάπη που έχει για τη δουλειά της, αλλά αποκάλυψε πως όταν έγινε viral είχε μόλις 300 ακόλουθους.

Κατερίνα Σαλακά – Όσα είπε η life coach που έγινε viral στο Tik Tok

«Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι γίνεται γύρω μου. Μου στέλνουν πολλά μηνύματα και είμαι ευγνώμων. Οι άνθρωποι με ευχαριστούν γιατί προχώρησαν μπροστά και έχουν καλύτερη ψυχολογία. Μία κοπέλα μου έγραψε ότι απέτυχε στις Πανελλήνιες και την ενθάρρυνα να δει τα πράγματα με μια άλλη ματιά. Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα μου έστειλε μήνυμα ότι τελικά πέρασε στη σχολή που ήθελε», είπε αρχικά η Κατερίνα Σαλακά και συνέχισε για τον Τάκη Ζαχαράτο που τη μιμήθηκε:

«Ένιωσα μία τεράστια συγκίνηση για τι μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου, τον θαυμάζω. Μου πήρε πολλά δευτερόλεπτα να καταλάβω τί γίνεται όταν άνοιξα το κινητό μου και ήταν το πρώτο βίντεο που ήρθε μπροστά μου. Οι στόχοι μου είναι να βοηθήσω όσους περισσότερους μπορώ αν αλλάξουν φιλοσοφία και να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύομαι».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Κατερίνα Σαλακά:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR