counter

Κατερίνα Πεφτίτση: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Δημήτρη

Κατερίνα Πεφτίτση: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Δημήτρη
Κατερίνα Πεφτίτση: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Δημήτρη

Την Κατερίνα Πεφτίτση τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον περσινό κύκλο του GNTM. Η ίδια, παρότι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν αρκετά, δεν έμεινε πολύ καιρό στο ριάλιτι μόδας.

Πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Πεφτίτση είχε αποκαλύψει πως ο σύντροφός της, Δημήτρης, είναι έτοιμος να μπει στο νέο GNTM στο οποίο θα συμμετέχουν και αγόρια.

«Ο σύντροφός μου έχει περάσει το πρώτο casting, αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν ήμουν εγώ που τον προέτρεψα, αλλά εγώ του είπα όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ. Είναι η πρώτη του φορά. Θα δούμε πώς θα πάει αν το κυνηγήσει όντως. Δεν το θεωρώ επικίνδυνο να υπάρξει φλερτ, το θεωρώ αυτονόητο. Όταν είσαι σε ένα σπίτι άντρες και γυναίκες μαζί θα υπάρξει και φλερτ και όλα αυτά. Εγώ δεν ανησυχώ για το αγόρι μου» είχε πει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Πεφτίτση.

Η ίδια με νέες της δηλώσεις αποκάλυψε πως πλέον έχει χωρίσει με τον Δημήτρη, ο οποίος δεν θα μπει τελικά στο σπίτι του GNTM.

«Είχε περάσει από το casting της παραγωγής. Ο ίδιος έχει επιλέξει να μη συνεχίσει με αυτό το κομμάτι. Ό,τι θέλει ο καθένας κάνει. Δεν είμαστε μαζί πλέον με αυτόν τον άνθρωπο. Οπότε δε θα ήθελα να αναφερθώ για το τι θα κάνει στη ζωή του» είπε η Κατερίνα Πεφτίτση.

Δείτε όσα δήλωσε στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR