counter

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Το παιδί σπάραζε στο κλάμα"

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Το παιδί σπάραζε στο κλάμα"
Κατερίνα Παπουτσάκη: "Το παιδί σπάραζε στο κλάμα"

Κατερίνα Παπουτσάκη

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!   Παρέθεσε η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο πριν την πρεμιέρα του μιούζικαλ “NINE” στο οποίο πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός όμως δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον άντρα εκείνο που πρωταγωνιστεί στην ζωή της.

Μιλώντας για τον 3χρονο γιό της Μάξιμο ανέφερε το πόσο δύσκολα ήταν για εκείνη όταν έφευγε για την δουλεία ενώ ο γιός της σπάραζε στο κλάμα… Συγκεκριμένα η ίδια ανέφερε: «Προτιμούσα να του πω ότι θα φύγω για την δουλειά, παρόλο που το παιδί μπορεί να σπάραζε στο κλάμα. Θεωρώ ότι είναι  πιο σωστό να πεις την αλήθεια για να μπορεί να σε εμπιστεύεται το παιδί σου. Δεν κρύβω βέβαια ότι όταν τον άκουγα να κλαίει, σπάραζε και η δική μου καρδιά. Έκανα ώρα να συνέλθω. Έπαιρνα τηλέφωνο κάθε μισή ώρα και ρωτούσα: «Είναι καλά; Ηρέμησε;». Όταν μεγάλωσε λίγο , του εξήγησα ότι είναι ανάγκη η μαμά και ο μπαμπάς να δουλεύουν».

Περιγράφοντας έτσι τις πολύ τρυφερές στιγμές αλλά παράλληλα και δύσκολες για μια εργαζόμενη μητέρα η οποία αποχωρίζεται το παιδί της όταν αυτό είναι ακόμη μικρό.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!   που κυκλοφορεί !

Cover OK 519


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR