Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει επιλέξει να δώσει το ίδιο βάρος τόσο στην ιδιότητά της ως μητέρα, αλλά και ως ηθοποιός. Όμως, ποιο είναι το φαγητό που επιλέγει να φτιάχνει στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι των αγαπημένων της ανθρώπων; Όπως αποκαλύπτει η ίδια στο FTHIS.GR: «Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη συνταγή, αλλά μου αρέσει πολύ το ψητό στο φούρνο».
Η ίδια μας αποκαλύπτει την αγαπημένη συνταγή της:
Αφού αλατοπιπερώσουμε το κρέας το βάζουμε σε πυρέξ. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού, προσθέτουμε καρότα, ελαιόλαδο και το πασπαλίζουμε με το ζωμό λαχανικών. Έπειτα, το αφήνουμε να ψηθεί στους 100 βαθμούς. Αφού κρυώσει το κρέας, το κόβουμε σε φέτες, αφαιρούμε τα καρότα και σουρώνουμε το ζουμί από το κρέας.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)