counter

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν πιστεύετε τι ξέρει να κάνει ο 3,5 ετών γιος της Μάξιμος

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν πιστεύετε τι ξέρει να κάνει ο 3,5 ετών γιος της Μάξιμος
Κατερίνα Παπουτσάκη: Δεν πιστεύετε τι ξέρει να κάνει ο 3,5 ετών γιος της Μάξιμος

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Σόνια Καζόνι έδωσε η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη και μίλησε με καμάρι για τον μόλις 3,5 χρονών γιο της που της έχει κλέψει την καρδιά. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι ξέρει να κάνει καλά για την ηλικία του ενώ μίλησε και για το αστείο περιστατικό που συνέβη ένα πρωινό πριν το σχολείο.

«Το Μάιο θα γίνει 4 ετών. Όσο μεγαλώνει δένεται και με τον μπαμπά του περισσότερο ενώ με τον καθένα μας έχει και διαφορετικές δραστηριότητες. Εξακολουθεί να μου έχει αδυναμία απλά έχει συνειδητοποιήσει πως όταν η μαμά έχει δουλειά πρέπει να λείπει από το σπίτι. Πέρσι με το nine το έζησε αρκετά έντονα, αλλά πλέον βοήθα την κατάσταση το ότι λείπει και εκείνος στο σχολειό, έχει τη δική του καθημερινότητα και μακριά από εμάς. Έχει γίνει πολύ easy going μεγαλώνοντας και κάθε μέρα μας εκπλήσσει. Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό αλλά είναι ένας μικρός λόγιος. Αρκεί να σου πω πως είναι 3,5 και πολλαπλασιάζει, Μια μέρα τον ετοίμαζα για το σχολειό και μετά  θα πήγαινα κατευθείαν στο αεροδρόμιο για κύπριο. Γυρνά και μου λέει πόσο κάνει 9 επί 10; Ήμουν στο κόσμο μου κάτι έψαχνα και του λέω 900. Και μου κάνει γιατί μου λες ψέματα Αφού 9 φορές το 10 κάνει 90. Ένα παιδί που ερωτάει συνέχεια τον ενδιαφέρει να μάθει. Δεν θα ξεχάσω ένα πρωί που με το που ξύπνησε μου είπε δείξε μου το 4, θέλω να το 4΄. Ξέρει να γράφει αριθμούς, να τους ζωγραφίζει. Μου λένε οι δασκάλες του στοπ σχολείο ότι μετράει ανάποδα», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Είναι ερωτευμένη με το παιδί της; «Ναι είμαι πάρα πολύ. Και ο Παναγιώτης έχει πάθει το ίδιο. Είμαστε και οι δυο πολύ ερωτευμένοι με αυτό που μας έχει συμβεί».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR