counter

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποκαλυπτική και sexy σε δείπνο με τη Μενεγάκη!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποκαλυπτική και sexy σε δείπνο με τη Μενεγάκη!
Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποκαλυπτική και sexy σε δείπνο με τη Μενεγάκη!

 

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Στη Νάξο πέρασαν μερικές ημέρες η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της πριν από λίγες ημέρες, όταν η μεσημεριανή εκπομπή της μεταδόθηκε από εκεί λίγο πριν το φινάλε της φετινής σεζόν και την ανανέωση του ραντεβού της με τους τηλεθεατές για τον Οκτώβριο.

Εκτός τις μαγευτικές παραλίες, η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο, την κόρη της Μαρίνα, τον αδελφό της Θοδωρή και την τηλεοπτική της παρέα και την καλεσμένη της Κατερίνα Παπουτσάκη γεύτηκε και τις εξαιρετικές θαλασσινές γεύσεις σε εστιατόριο του νησιού.

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με το beach club restaurant Santana στην παραλία της Αγίας Άννας, εκεί όπου παρατέθηκε δείπνο από την ΕΑΣ Νάξου και μας παραχώρησε λεπτομέρειες για το μεγάλο event. Το μενού που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι περιελάμβανε αστακομακαρονάδα, σαλάτες, ψητά ψάρια και πολλά άλλα εδέσματα.

Η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε για το δείπνο στη Νάξο ένα maxi, ethnic, φόρεμα που συνδύασε με διακριτικά αξεσουάρ, ενώ η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε floral jumsuit που αναδύκνειε τα καλλίγραμμα πόδια της.

 

Διαβάστε επίσης : Κατερίνα Παπουτσάκη: Με χτυπημένο γόνατο σε εκδήλωση μόδας

Διαβάστε επίσης : Κατερίνα Παπουτσάκη: Η εξομολόγησή της on air «Δεν περνούσα καλά…»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR