counter

Κατερίνα Παπουτσάκη: Θηλάζει ακόμη το 8 μηνών μωρό της & μιλά για τα κιλά και το δεύτερο παιδί

Κατερίνα Παπουτσάκη: Θηλάζει ακόμη το 8 μηνών μωρό της & μιλά για τα κιλά και το δεύτερο παιδί
Κατερίνα Παπουτσάκη: Θηλάζει ακόμη το 8 μηνών μωρό της & μιλά για τα κιλά και το δεύτερο παιδί

Κατερίνα Παπουτσάκη

Συνέντευξη στο περιοδικό "Down Town”"της Κύπρου παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη μιλώντας τόσο για την επαγγελματική της ζωής (φέτος κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιδικό musical Αnnie) όσο και την προσωπική της ζωή που διανύει μια από τις ευτυχέστερες φάσεις της αφού τον Μάιο του 2013 έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με το σύντροφό της Παναγιώτη Πιλαφά, ένα αγοράκι. Η Κατερίνα Παπουτσάκη στην συνέντευξή της μεταξύ άλλων μίλησε και για τα κιλά που πήρε από την πρώτη της εγκυμοσύνη αλλά και την επιθυμία για ένα δεύτερο παιδί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και τα κιλά της εγκυμοσύνης

"Είχες αγωνία για τα κιλά σου ως γυναίκα; Να επανέλθει το σώμα σου στην προηγούμενή του κατάσταση;" ρωτά ο δημοσιογράφος την ηθοποιό και εκείνη απαντά:

"Ναι, με είχε απασχολήσει -είχα πάρει 15 κιλά στην εγκυμοσύνη- αλλά δεν το πέρασα και τόσο βαριά. Δεν έπαθα υστερίες. Αν ήταν άλλη γυναίκα στη θέση μου, ίσως και να το είχε επιδιώξει περισσότερο. Άλλωστε, τώρα θηλάζω και δεν μπορώ να κάνω δίαιτα."

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η απόκτηση δεύτερου παιδιού

"Την τελευταία περίοδο βίωσες πολύ γρήγορα πολλές αλλαγές: ο γάμος, η εγκυμοσύνη. Πρόλαβες να προσαρμοστείς, να αφομοιώσεις αυτές τις καινούριες καταστάσεις;"

Το ότι είμαι παντρεμένη δεν το κατάλαβα, είναι απλά μια ταμπέλα. Κι ο γάμος μας ήταν ένα πάρτι. Το παιδί είναι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός ζευγαριού και στη δική μας σχέση ήρθε πολύ γρήγορα. Δεν με φοβίζει, όμως, αυτή η αλλαγή.

"Αυτό σημαίνει ότι θα έκανες και δεύτερο;"

Θέλω να κάνω και δεύτερο παιδί, ακόμα και για το ίδιο το παιδί, για να έχει αδελφάκι. Και θα ήθελα να είναι κοριτσάκι!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR