counter

Κατερίνα Παναγοπούλου: "Νιώθω άθλια όταν με βλέπω στα παπαρατσικά"

Κατερίνα Παναγοπούλου: "Νιώθω άθλια όταν με βλέπω στα παπαρατσικά"
Κατερίνα Παναγοπούλου: "Νιώθω άθλια όταν με βλέπω στα παπαρατσικά"

Η Κατερίνα Παναγοπούλου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους καβγάδες με τον αδερφό της αλλά και στις παπαρατσικές φωτογραφίες που όπως είπε την κάνουν να νιώθει άβολα.

Όσα είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου

 «Ήμουν μαθήτρια του 18 κι ο αδερφός μου του 20… Είχαμε ομηρικούς καβγάδες με τον αδερφό μου, τον Θάνο, τον οποίο λατρεύω. Δεν ξέρω πώς αποφύγαμε το έγκλημα, είχαμε έντονες κόντρες. Είναι δικηγόρος. Οι γονείς μας είναι υπέροχοι και πάντα εκεί να μάς ενθαρρύνουν. Μου κάνουν κριτική, δεν υπάρχει φορά που ο πατέρας μου να μην σχολιάσει, πάντα κάτι θα βρουν. Αυτό όμως σε γειώνει» είπε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Δείτε επίσης - Κατερίνα Παναγοπούλου: Η ερώτηση που της προκαλεί αμηχανία και η αποκάλυψη για τη διατροφή της

Παράλληλα, η Κατερίνα Παναγοπούλου αναφέρθηκε στις παπαράτσι φωτογραφίες της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω άθλια όταν με βλέπω στα παπαρατσικά. Πάντα έλεγα ήταν στημένα, αλλά δεν είναι. Αισθάνομαι πολύ παράξενα. Με νευριάζει το να κουτσομπολεύουν τη ζωή σου χωρίς να ξέρουν. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να διαβάζω. Ήταν εξαιρετικά σοκαριστικό. Η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR