counter

Κατερίνα Μονογυιού: “Βελούδινος” χωρισμός μετά από 8 χρόνια- Βγήκε το διαζύγιό της με τον Χάρη Μαριόλη

Κατερίνα Μονογυιού: “Βελούδινος” χωρισμός μετά από 8 χρόνια- Βγήκε το διαζύγιό της με τον Χάρη Μαριόλη
Κατερίνα Μονογυιού: “Βελούδινος” χωρισμός μετά από 8 χρόνια- Βγήκε το διαζύγιό της με τον Χάρη Μαριόλη

Η Κατερίνα Μονογυιού αποφάσισε να γυρίσει μια νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας είναι πλέον μόνη στη ζωή. Συγκεκριμένα, δεν είναι πια ζευγάρι με τον Χάρη Μαριόλη, αφού αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν ξεχωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, το διαζύγιο έχει ήδη βγει εδώ και αρκετούς μήνες σε ένα πολύ ήρεμο και αξιοπρεπές κλίμα. Μάλιστα, η Κατερίνα Μονογυιού πέρασε μόνη της όλη τη διαδικασία, με μόνο πρόσωπα από τον στενό οικογενειακό της κύκλο να το έχουν πληροφορηθεί.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι διατηρούν μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις.

Η Κυκλαδίτισσα πολιτικός προτιμάει να μιλάει μόνο για το έργο της και όχι για την προσωπική ζωή της. Γι’ αυτό και μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει γνωστός ο χωρισμός της. Μετά τον χαμό του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο, που συγκλόνισε την κοινή γνώμη, η βουλευτής έχει επιλέξει την εργασιοθεραπεία και είναι απόλυτα αφοσιωμένη στα βουλευτικά καθήκοντά της.

Όπως αναφέρει το “Secret” ημέρες που δεν βρίσκεται σε κάποιο αεροπλάνο ή πλοίο για τα νησιά των Κυκλάδων, επιλέγει να περνάει πολύ χρόνο με τα παιδιά του αδελφού της. Η ίδια δεν έχει κρύψει την ιδιαίτερη αγάπη που έχει για τα ανίψια της και, όπως έχει πει στο παρελθόν, ένα παιδί θα της έδινε ζωή, αν φυσικά της το χάριζε ο Θεός.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κατερίνα Μονογυιού: Η επιθυμία να προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων και η αναφορά στον αδερφό της, Τζώρτζη

Το τελευταίο διάστημα η Κατερίνα Μονογυιού πραγματοποιεί κοινωνικές δράσεις για την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ψήφιση του νέου νόμου για την κρυοσυντήρηση και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, στην οποία πρωτοστάτησε η βουλευτής.

H Κατερίνα Μονογυιού ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρώην σύζυγό της από το 2013, ενώ το 2016 πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους στη Μύκονο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR