counter

Κατερίνα Λέχου: Δείτε πώς θα είναι σε... 30 χρόνια από τώρα!

Κατερίνα Λέχου: Δείτε πώς θα είναι σε... 30 χρόνια από τώρα!
Κατερίνα Λέχου: Δείτε πώς θα είναι σε... 30 χρόνια από τώρα!

Συνέντευξη στο περιοδικό "Life" και την δημοσιογράφο Κατερίνα Κωνσταντοπούλου παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου. Η Κατερίνα Λέχου, φωτογραφήθηκε για το πρώτο health edition του free press περιοδικού και η εν λόγω φωτογράφισή της για τις ανάγκες της συνέντευξης διακρίνεται από πρωτοτυπία μιας και μπορέσαμε να δούμε την εικόνα της ηθοποιού μετά από 30 χρόνια.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου με τη βοήθεια του κατάλληλου μακιγιάζ και styling, αλλά και με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του Photoshop, μπόρεσε να «μεταμορφωθεί» σε μια βερσιόν του εαυτού της…σε 30 χρόνια από τώρα! Η Κατερίνα Λέχου μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της, την σχέση της με το χρόνο και τις αισθητικές επεμβάσεις.


Η ηθοποιός για την σχέση της με το χρόνο δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όσο μεγαλώνω δεν ομορφαίνω, όσο μεγαλώνω γερνάω. Το θέμα είναι ότι τα πράγματα μαθαίνουμε να τ’ αγαπάμε. Κοίτα, η φύση τα έχει φτιάξει όλα με πολύ σοφία και αν το καταλάβουμε θα νιώθουμε όλοι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μας. Δηλαδή, μπορεί όσο μεγαλώνουμε να χάνουμε την φρεσκάδα μας και την νεανικότητά μας, αλλά έχουμε κερδίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ξέρουμε τι θέλουμε, πως είμαστε, εξοικειωνόμαστε με την εικόνα μας. Καμία φορά ακόμα και όταν είσαι 20 μπορεί να μην νιώθεις καλά με τον αυτό σου και την εμφάνιση σου, όταν όμως περνάς τα 40 πρέπει ν’ αγαπήσεις τον εαυτό σου».


Για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Κοιτάξτε, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει και καθαρισμούς και λεμφικά μασάζ και θεραπείες για πρόσωπο μ’ έναν τρόπο επαγγελματικό. Γενικότερα μιλώντας, θεωρώ ότι, ό,τι κάνει μια γυναίκα για να περιποιείται τον εαυτό της και να νιώθει αυτή καλά και όμορφη είναι θεμιτό. Ακόμα και αισθητικές επεμβάσεις, αλλά όχι όμως, στον ακραίο βαθμό τους. Άλλωστε, έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ οι μέθοδοι τα τελευταία χρόνια που υπάρχουν θεραπείες που δεν απαιτούν καν νυστέρι. Πάντως, πιστεύω ότι μεγαλύτερη σημασία έχει η πειθαρχεία και η συνέπεια. Δηλαδή, κάθε μέρα να πλένεις το πρόσωπο σου, να βάζεις τις κρέμες σου, να περιποιείσαι με προϊόντα μια φορά την εβδομάδα τα μαλλιά σου. Έτσι και αλλιώς στο τέλος όλοι θα γεράσουμε». 

Για τον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη δήλωσε: "Πιστεύω ότι και η σχέση και ο εαυτός σου μετά το γάμο αλλάζουν. Αποκτάς μια υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό σου πρώτα απ’ όλα. Δεν είναι το χαρτί. Δεσμευόμαστε στο μυαλό μας και απέναντι στο Θεό. Άρα πρέπει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω, να κάνεις την υπέρβαση, γιατί ο γάμος είναι η υπέρβαση του εγώ. Είναι πιο βαθύ αυτό που συμβαίνει".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR