counter

Κατερίνα Κουργιουξίδου: Έτσι ανακοίνωσε στον Σταμάτη Γονίδη την εγκυμοσύνη της

Κατερίνα Κουργιουξίδου: Έτσι ανακοίνωσε στον Σταμάτη Γονίδη την εγκυμοσύνη της
Κατερίνα Κουργιουξίδου: Έτσι ανακοίνωσε στον Σταμάτη Γονίδη την εγκυμοσύνη της

Η Κατερίνα Κουργιουξίδου ζει την απόλυτη ευτυχία, καθώς περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτα της από τον σύζυγό της, Σταμάτη Γονίδη. Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή μίλησε στην εφημερίδα «On time» και τη Σάσα Σταμάτη για το ευτυχές γεγονός και αποκάλυψε πώς ανακοίνωσε στον Σταμάτη Γονίδη πως θα γίνουν γονείς.

«Είμαι επτά μηνών, περιμένουμε κοριτσάκι. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και το απολαμβάνουμε, είμαστε ενθουσιασμένοι. Είναι ευλογία. Μακάρι όλες οι γυναίκες να το βιώσουν από καρδιάς. Για μένα είναι θαύμα. Είναι παιδί της καραντίνας. Θέλω να σου πω ότι αυτό που συμβαίνει είναι ένα θαύμα της Παναγίας. Όταν την είδαμε στον υπέρηχο ο Σταμάτης ήταν ευτυχισμένος και μάλιστα του μοιάζει» είπε αρχικά η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Όσο για το πώς έμαθε ο Σταμάτης Γονίδης ότι θα γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς;

«Την ημέρα που πήγε να πάρει τη σπανακόπιτα στον φούρνο, γύρισε μετά στο σπίτι. Του είχα αφήσει το τεστ στο τραπέζι της κουζίνας. Και μόλις μπήκε του είπα “καλά, πώς βρέθηκε αυτό εδώ;”. Και μου λέει “είσαι έγκυος” και αρχίσαμε να γελάμε αγκαλιασμένοι από ευτυχία» είπε η Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Θυμίζουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης και η Κατερίνα Κουργιουξίδου γνωρίστηκαν το 2003 και είναι μαζί από το 2004. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Φεβρουάριο του 2009 στο δημαρχείο της Βούλας και το 2015 έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Κύθνο, στο εκκλησάκι του Αγίου Στέφανου, όπου τους πάντρεψε ο πνευματικός τους γέροντας Στέφανος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR