counter

Κατερίνα Καραβάτου: Το δώρο της κόρης της λίγο πριν την πρεμιέρα

Κατερίνα Καραβάτου: Το δώρο της κόρης της λίγο πριν την πρεμιέρα
Κατερίνα Καραβάτου: Το δώρο της κόρης της λίγο πριν την πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου”.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης επέστρεψαν στη θέση τους για τέταρτη σεζόν και είναι πιο ανανεωμένοι από ποτέ.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram το δώρο που της έκανε η κόρη της, Αέλια και φυσικά αυτό δεν είναι άλλο από μια ζωγραφιά.

“Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η Άελια παρακολουθώντας με να δουλεύω, ρωτώντας με πιο πολλά απ´ ότι παλιά-μιας και καταλαβαίνει περισσότερα - και νιώθοντας την έννοια μου και τη χαρά μου για την αυριανή πρεμιέρα, μου έδωσε αυτήν τη ζωγράφοκατασκευοευχή. Θα πάρει τη θέση της αύριο το πρωί στο καμαρίνι μου, όπως και όλοι μας στη Φωλιά μας για τέταρτη χρονιά! Έτοιμοι, χαρούμενοι και με μεγάλη αγάπη γι αυτό που κάνουμε καθημερινά: να βρισκόμαστε κοντά σας και να περνάμε τα πρωινά μας, μαζί. Η δική μου ευχή προς όλους εμάς αλλά και προς όλους τους επαγγελματίες και συναδέλφους που εργαζόμαστε σ´αυτόν τον χώρο, είναι να έχουμε μια χρονιά δημιουργική, αξιοπρεπή, γεμάτη όρεξη, γέλια, αισιοδοξία και υγεία. Σας περιμένουμε αύριο στις 09:00 πιο Κου Κου από ποτέ!!!! Όλοι στη Φωλιά! Οβερ!!!” έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.  

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR