counter

Κατερίνα Καραβάτου: Τα πρωτότυπα πασχαλινά αυγά που έβαψε με τα παιδιά της

Κατερίνα Καραβάτου: Τα πρωτότυπα πασχαλινά αυγά που έβαψε με τα παιδιά της
Κατερίνα Καραβάτου: Τα πρωτότυπα πασχαλινά αυγά που έβαψε με τα παιδιά της

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και σύμφωνα με την παράδοση βάφουμε τα πασχαλινά αυγά.

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό για όλους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο τα ήθη και τα έθιμα τηρούνται κανονικά σε όλα τα ελληνικά σπίτια.

Έτσι, η Κατερίνα Καραβάτου σήμερα έβαψε τα πασχαλινά αυγά με τη βοήθεια των παιδιών της, Αέλια και Αρίωνα.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, έβαψε αυγά σε διάφορα χρώματα αλλά σχεδίασε και πάνω τους, ακολουθώντας τη συνταγή της μητέρας της, Κικής, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Τα αυγά μας είναι έτοιμα! Και πρέπει να το πω: η Αέλια και ο Αρίωνας έβαλαν και φέτος τα δυνατά τους!! Χθες μαζέψαμε -στέλνοντας το 6- από τη γειτονιά και από τα λουλούδια μας, αυτά τα φυλλαράκια που θα μας βοηθούσαν στο να τα στολίσουμε. Ακολουθήσαμε τη συνταγή της γιαγιάς Κικής που εγγυάται την επιτυχία από τότε που με θυμάμαι. Από τότε που ήμουν κι εγώ στην ηλικία των παιδιών μου. Βγάλαμε έξω ένα κόκκινο ύφασμα και ξεκινήσαμε τη βαφή νωρίς το πρωί. Και ήταν όπως κάθε χρονιά πολύ ιδιαίτερα, γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε για το Πάσχα, τη θυσία, την Αγάπη, την Ανάσταση. Και νομίζω πως φέτος αυτό ήταν πιο σημαντικό από ποτέ. Σας εύχομαι ένα ουσιαστικό και γεμάτο μια διαφορετική κατανόηση Πάσχα. Χρόνια Πολλά” ήταν η λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία με τα πασχαλινά αυγά της οικογένειας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατερίνας Καραβάτου: 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR