counter

Κατερίνα Καραβάτου: “Ρωτούσαν την κόρη μου στο σχολείο αν σταματάει η εκπομπή…”

Κατερίνα Καραβάτου: “Ρωτούσαν την κόρη μου στο σχολείο αν σταματάει η εκπομπή…”
Κατερίνα Καραβάτου: “Ρωτούσαν την κόρη μου στο σχολείο αν σταματάει η εκπομπή…”

Μετά από τέσσερα χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας η εκπομπή “Στην φωλιά των ΚουΚου” ρίχνει σήμερα οριστικό φινάλε.

Όπως είναι αναμενόμενο το κλίμα είναι φορτισμένο και όλοι συνεργάτες είναι συγκινημένοι.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε την άβολη κατάσταση που έζησε όταν γυρνούσε  στο σπίτι η κόρη της, Αέλια Κατσούλη, και την ρωτούσε αν κόβεται η εκπομπή της.

Να προσθέσουμε σε αυτό το σημείο, πως οι φήμες για την ολοκλήρωση της εκπομπής “Στη φωλιά των ΚουΚου” είχαν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό.

«Είσαι η αγαπημένη της Αέλιας και αυτό είναι σημαντικό για εμένα γιατί αυτό το κορίτσι έχει μια ενσυναίσθηση και μια εξυπνάδα που δεν παίζεται. Όταν άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη ότι αυτή η εκπομπή θα πάψει να υπάρχει της το είπαν στο σχολείο. Τη ρωτούσαν "η μαμά σου δεν θα παρουσιάζει πια την εκπομπή;". Με ρώτησε λοιπόν το παιδί γιατί ξέρετε αυτό είναι μια άβολη κατάσταση να μην έχεις πει κάτι και να το μαθαίνεις από κάπου αλλού. Της εξήγησα ό, τι ήξερα δηλαδή ότι πρόκειται να συμβεί και μου είπε “μαμά μόνο ένα πράγμα θέλω να μου πεις. Δηλαδή δεν θα συνεργάζεσαι πια με τη Δήμητρα;”», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR