counter

Κατερίνα Καραβάτου: Οι τρυφερές φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της!

Κατερίνα Καραβάτου: Οι τρυφερές φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της!
Κατερίνα Καραβάτου: Οι τρυφερές φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας της!

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η μητέρα της Κατερίνας Καραβάτου, Αγγελική.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη της μαμά δημόσια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Καραβάτου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια με ευχές έπεσαν βροχή.

«Οι φωτογραφίες είναι παλιές και χωρίς κανένα φίλτρο. Όπως είναι η αγάπη της μαμάς προς το παιδί της. Πριν από ένα μήνα τέτοια μέρα, η μαμά μου, μου είπε ξέχασες τα γενέθλια μου Κατερινάκι μου.... Της είπα μανούλα έχουμε Φεβρουάριο, τα γενέθλια σου είναι σε ένα μήνα. Τα γενέθλια της μανούλας μου είναι σήμερα. Και δεν τα ξεχνώ ποτέ. Όπως δεν ξεχνώ ποτέ τίποτα. Σε τιμώ και σ ευγνωμονώ, σ αγαπώ. Χρόνια πολλά μαμά μου!!! Υ.Γ Μαμά ήσουν και είσαι πολύ όμορφη. Υ.Γ2. Γελάω πονηρά από μέσα μου σκεπτόμενη πως επειδή δεν έχεις καμιά σχέση με την τεχνολογία κάποιος που θα δει αυτή την ανάρτηση και θα σε ειδοποιήσει για να το μάθεις. Όπως συμβαίνει πάντα γιατί δε μιλάω πολύ. Και μετά θα ντραπείς. Και μετά θα χαρείς! Χρόνια πολλά!!!!!!», έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR