counter

Κατερίνα Καραβάτου: Η μυστική συνταγή της Αέλιας για να γίνει καλά - Φωτογραφία

Κατερίνα Καραβάτου: Η μυστική συνταγή της Αέλιας για να γίνει καλά - Φωτογραφία
Κατερίνα Καραβάτου: Η μυστική συνταγή της Αέλιας για να γίνει καλά - Φωτογραφία

Κατερίνα Καραβάτου

Από την Ελένη Ζουγανέλη

Στο σπίτι για λόγους υγείας βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου σήμερα, Σάββατο 7 Μαΐου και έτσι δεν μπόρεσε να είναι στο πλατό της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα», με τον Κρατερό Κατσούλη να βρίσκεται στο ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή.

Η Κατερίνα Καραβάτου ωστόσο, δεν περνάει άσχημα αφού έχει την κόρη της να της φτιάχνει την διάθεση. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας αποκάλυψε την μυστική συνταγή της Αέλιας  για να γίνει σύντομα καλά. Η μικρούλα ζωγράφισε στην φουσκωμένη κοιλίτσα της και την ζωγραφιά την αφιέρωσε το αδερφό της που πολύ σύντομα θα έχει στο σπίτι.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας της η Κατερίνα Καραβάτου έραψε: «Ασκήσεις επί χάρτου! Η μάλλον η μυστική συνταγή της Αέλιας για να γίνω γρήγορα καλά: Νίντζα πάνω στην κοιλίτσα, αφιερωμένο στον αδερφούλη της...!!! (Θεραπεία με σίγουρα αποτελέσματα!!!! Αισθάνομαι ήδη να πονάω λιγότερο!!!) Σήμερα θα βλέπουμε όλοι μαζί «Στα καλά καθούμενα» από το σπίτι...!!! Καλή επιτυχία παιδιά!!! Θα είστε απίθανοι!!!! Καλή επιτυχία μπαμπά μας!!!! Σε λατρεύουμε!!!!!!».

Διαβάστε επίσης: Η απρόσμενη εισβολή του Κρατερού στο πλατό και το σοκ της Καραβάτου!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR