counter

Κατερίνα Καραβάτου: Για ποιο λόγο την συγκίνησε η κόρη της, Αέλια;

Κατερίνα Καραβάτου: Για ποιο λόγο την συγκίνησε η κόρη της, Αέλια;
Κατερίνα Καραβάτου: Για ποιο λόγο την συγκίνησε η κόρη της, Αέλια;

Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, Αέλια και Αρίωνα, βρίσκεται στην Άνδρο και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές. Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου, όπως είδαμε μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, επισκέφτηκε μαζί με τα παιδιά της τη νέα έκθεση που φιλοξενείται στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Γουλανδρή.

Μάλιστα, η Αέλια είχε ξαναεπισκεφτεί το Μουσείο στο παρελθόν και ξενάγησε τον μικρό Αρίωνα, κάτι που προκάλεσε την συγκίνηση της περήφανης μαμάς.

“Πέντε χρόνια πριν, η μικρή Αέλια είδε την πρώτη της έκθεση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Γουλανδρή. Ήταν του Man Ray. Πέντε χρόνια μετά, η Αέλια περίμενε πως και πως να βρεθεί και πάλι εδώ. Και να μαστε, στο ίδιο μέρος -αυτή τη φορά η έκθεση ειναι οι Αφαιρετικές Προσεγγίσεις Ελλήνων Καλλιτεχνών της Διασποράς- με ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό γιατί αυτή τη φορά ξεναγεί για πρώτη φορά το μικρό της αδερφό. Και κάθε φορά θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία κι εγώ θα συγκινούμαι, προφανώς, ακόμα περισσότερο. Και κάθε φορά θα μου λέει: μαμά μην κλαις... και κάθε φορά θα της λέω: είναι από χαρά!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καραβάτου στη λεζάντα της αναρτησής της.

Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες: 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR