counter

Κατερίνα Καραβάτου: "Ένα διάστημα πέρασα πολύ άσχημα και ζοριζόμουν με τον Κρατερό. Ένιωσα single μαμά"

Κατερίνα Καραβάτου: "Ένα διάστημα πέρασα πολύ άσχημα και ζοριζόμουν με τον Κρατερό. Ένιωσα single μαμά"
Κατερίνα Καραβάτου: "Ένα διάστημα πέρασα πολύ άσχημα και ζοριζόμουν με τον Κρατερό. Ένιωσα single μαμά"

Κατερίνα Καραβάτου

Συνέντευξη για τη νέα της επαγγελματική ζωή, έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου στο περιοδικό "ΕΓΩ" και στον φίλο της, δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη και οι δυο τους είχαν μία πολύ γλυκιά και αυθόρμητη κουβέντα.

Η Κατερίνα μιλώντας για το νέο της επαγγελματικό βήμα ως Διευθύντρια θεατρικών παραγωγών, όπως πρώτο σας είχε αποκαλύψει το FTHIS.GR, μίλησε στο περιοδικό για τη γοητεία της νέας της δουλειάς, αλλά και τις δυσκολίες.

"Κατά κάποιον τρόπο ρόλο έπαιξε και ο Κρατερός (στη νέα της δουλειά) καθώς οι δύο παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστούσε φέτος είναι παραγωγές του "TEXNIS". Έτσι γνωριστήκαμε με τον Γιάννη Μακρίδη ο οποίος μου εξέφρασε την ιδέα του και αποφασίσαμε να το κάνουμε. Η δουλειά μου περιλαμβάνει τα πάντα. Απο το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Από το να ασχολούμαι με τους ηθοποιούς, τους σκηνογράφους, τους σκηνοθέτες, τα έργα, τις πρόβες, μέχρι το να μου πει ο Κρατερός Κατσούλης ότι του έχει τελειώσει η πούδρα στο καμαρίνι και να πρέπει ως παραγωγή να μεριμνήσω και γι αυτό".

Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου απάντησε και στην ερώτηση ότι στην τηλεόραση ήταν "πρωταγωνίστρια" ενώ τώρα καλείται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ηθοποιών: "Αν χρειαστεί να "κανακέψεις" έναν ηθοποιό φυσικά και θα το κάνεις. Σε όλα όμως υπάρχουν όρια και ισορροπίες. Παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος".

Πόσο εύκολο ήταν να είσαι πια στα μετόπισθεν την ρωτάει ο Άρης Καβατζίκης: "Πολύ εύκολο αν ειδικά όταν είσαι μπροστά έχεις το μυαλό σου στη θέση του. Είχα πάντα στο μυαλό μου ότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Όταν λοιπόν συνέβαιναν διάφορα, που για πολύ κόσμο ήταν λαμπερά και εντυπωσιακά, ένιωθα να μην τα ευχαριστιέμαι τόσο ώστε να μην απογοητευτώ όταν δεν θα συμβαίνουν".

Όσον αφορά για τη σχέση της με τον Κρατερό η Κατερίνα δήλωσε:

"Ήταν ένα διάστημα πολύ δύσκολο για μένα. Ο Κρατερός είναι πολύ δοτικός και με είχε συνηθίσει αλλιώς, καθώς όταν γεννήθηκε το παιδί κάναμε τα πάντα μαζί. Από τον περσινό Αύγουστο όμως δεν τον είδαμε ποτέ στο σπίτι. Αυτό ήταν κάτι αναπόφευκτο, γιατί ο ένας από τους δύο έπρεπε να δουλέψει. Ξαφνικά ένιωσα single μαμά. Πέρασα πολύ άσχημα και ζοριζόμουν. Έλειπε σε έμένα και στο παιδί. Είχα νεύρα και γρκίνιαζα. Τώρα αντιστράφηκε το κλίμα και είναι περισσότερες ώρες στο σπίτι".

Κατερίνα Καραβάτου

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR