counter

Κατερίνα Κανούργιου: Απάντησε δημόσια για την ρατσιστική επίθεση που της χρεώνουν

Κατερίνα Κανούργιου: Απάντησε δημόσια για την ρατσιστική επίθεση που της χρεώνουν
Κατερίνα Κανούργιου: Απάντησε δημόσια για την ρατσιστική επίθεση που της χρεώνουν

Σάλο έχει προκαλέσει στα social media τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της στην πρωινή εκπομπή, Ευτυχείτε.

Η γνωστή παρουσιάστρια και η ομάδα της αναφέρθηκαν στους Κορεάτες καλλιτέχνες που ψηφίστηκαν ως οι ωραιότεροι άντρες της χρονιάς που πέρασε.

Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν τα συγκεκριμένα σχόλια ως ρατσιστικά και ξέσπασαν εναντίων της εκπομπής με σκληρούς χαρακτηριστικούς.

Από την δική της πλευρά η Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε το πρωί του Σαββάτου με ένα μακροσκελές κείμενο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο σεβασμός της κουλτούρας κάθε λαού, είναι αδιαμφισβήτητος και αποτελεί μια από τις αρχές μου. Όπως επίσης και η στήριξη και αποδοχή κάθε διαφορετικότητας που ποτέ δεν αντιμετώπισα ως κάτι λανθασμένο ή κακό. Αντίθετα μάλιστα τόσο στη δημόσια όσο και στην ιδιωτική ζωή μου, παλεύω καθημερινά για το αντίθετο. Το να σχολιάσω χιουμοριστικά μια «λίστα» με ωραίους άνδρες στο πλαίσιο θέματος της εκπομπής που παρουσιάζω, δεν αμφισβητεί την καλλιτεχνική αξία του συγκροτήματος BTS, ή κανενός άλλου. Μάλιστα έγινε και η αφορμή να γνωρίσω ένα μουσικό φαινόμενο που δεν γνώριζα. Έχω δεχτεί και δέχομαι σκληρή κριτική για την εμφάνιση μου και γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό. Όπως επίσης γνωρίζω πολύ καλά ότι ο φανατισμός και οι απειλές, δεν συνάδουν με καμία κουλτούρα και με καμία στήριξη σημαντικών καλλιτεχνών, που δεν θα ήθελαν σίγουρα να υπάρχουν τέτοιες ακραίες συμπεριφορές στο όνομα τους....»

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR