counter

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν τα συγχωρώ τα γεμάτα έπαρση»

Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν τα συγχωρώ τα γεμάτα έπαρση»
Κατερίνα Καινούργιου: «Υπάρχουν τα συγχωρώ τα γεμάτα έπαρση»

Κατερίνα Καινούργιου

Απο την Αποστολία Φιλίππου

«Σιωπάς για να ακούγεσαι» είναι τα βιβλίο που διαβάζει στις διακοπές της η Κατερίνα Καινούργιου και φαίνεται πως την έχει συνεπάρει και το προτείνει καις τους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου, δημοσίευσε το εξώφυλλο του βιβλίου που διαβάζει, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το συνόδευσε με ένα μικρό απόσπασμα: «Υπάρχουν τα συγχωρώ τα γεμάτα έπαρση.

Εννοούν: εγώ ο καλότατος, ο γενναιόκαρδος, ο άριστος, ο ακομπλεξάριστος, συγχωρώ βέβαια εσένα, ο οποίος, σαν μυρμήγκι που είσαι, τι βλάβη θα μπορούσες να μου προξενήσεις…(...)
Και ασφαλώς, το πιο συνηθισμένο, υπάρχουν συγχωρώ που δεν τα εννοούμε. Τα πετάμε αμέσως, επιπόλαια, τυπικότατα, άδεια σαν φακέλους δίχως επιστολή μέσα, σαν φέιγ βολάν διαφήμισης, σαν ένα ψυχαναγκαστικό και κούφιο χαιρετισμό. Οι ψυχαναγκασμοί είναι πάντα κούφιοι. Μιμούνται ένα περιεχόμενο, αλλά είναι κενοί.(...) Αξία έχει να μπορείς να συγχωρείς εκείνον που σε πόνεσε, ενώ ο πόνος διαρκεί και καίει..." Όμορφη Κυριακή μ ένα υπέροχο βιβλίο ..Σας το προτείνω».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR