counter

Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα του πατέρα της με αφορμή τα αρνητικά σχόλια πρώην συνεργάτιδάς της

Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα του πατέρα της με αφορμή τα αρνητικά σχόλια πρώην συνεργάτιδάς της
Κατερίνα Καινούργιου: Το τηλεφώνημα του πατέρα της με αφορμή τα αρνητικά σχόλια πρώην συνεργάτιδάς της

Τη δική της συμβουλή στην Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να στείλει το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπήSuper Κατερίνα”.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Μαλέσκου: Η οn air συγκίνηση στο “Love it” – “Θα μου λείψετε πάρα πολύ, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν”

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως ποτέ δεν γίνεται να είσαι αρεστή από όλους με αφορμή αρνητικά σχόλια που έκανε για αυτή πρώην συνεργάτιδά της.

«Θέλω να της πω κάτι γιατί ξέρω ότι κάποιες φορές μας βλέπει ή της τα μεταφέρουν. Το τι bullying έχω φάει εγώ γενικότερα Ιωάννα, άστο. Χθες, με πήρε ο μπαμπάς μου τηλέφωνο και μου είπε ότι κάποια παλιά μου συνεργάτιδα βγήκε και με έκραζε, κάποια έγραψε κάτι και με ρώτησε γιατί με κράζουν τόσο. Του λέω, “ρε μπαμπά, 17 χρόνια δουλεύω σε αυτόν τον χώρο και μου κάνεις εσύ αυτή την ερώτηση και με στενοχωρείς;”

Ιωάννα μου, ποτέ δε θα είσαι αρεστή σε όλους. Ακόμα και συνεργάτες σου που μπορεί να τους έχεις φερθεί με τον καλύτερο τρόπο μπορεί να βγάλουν κακία. Τώρα στεναχωριέσαι και να δακρύζει γι’ αυτούς αλλά ποτέ δε θα είσαι αρεστή σε όλους. Ακόμα και να βγουν συνεργάτες σου να πουν πόσο σε αγαπάνε, αυτό δε θα προβληθεί ποτέ. Θα προβληθεί είναι πάντα η κακία, γιατί δυστυχώς αυτό πουλάει. Όταν αλλάξει αυτό το σύστημα γενικότερα και στη χώρα μας, θα είναι τα πράγματα πολύ καλύτερα.

Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολα και της την έχουν πέσει αρκετά, όπως την έχουν πέσει και σε μένα. Έχουν σχολιάσει από την εμφάνισή της – τραγικό – μέχρι και τα ελληνικά της που είναι άψογα. Τι είναι αυτά ρε παιδιά…Ο κόσμος είναι αχάριστος και δε μιλάω για τους τηλεθεατές αλλά για συνεργάτες. Μπορεί να έχεις φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και για τους δικούς τους λόγους να βγάλουν απίστευτη κακία», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Super Κατερίνα”:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR