counter

Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο για τις φωτογραφίες ζευγαριών που κυκλοφορούν! "Πολύς ντόρος γίνεται με διάφορα..."

Με αφορμή την αποκάλυψη ότι η Μαριάντα Πιερίδη σύχναζε σε νυχτερινά κέντρα που πηγαίνουν ομόφυλα ζευγάρια, ώστε να προστατέψει την νέα της σχέση η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία σχετική τοποθέτηση.

"Κατηγοριοποιείς τα μπαρ;" ρώτησε τον Γιάννη Πουλόπουλο που ανέφερε το σχτικό ρεπορτάζ η Κατερίνα Καινούργιου και του είπε ότι αυτό είναι άκρως ρατσιστικό. "Τελικά είσαι πιο ομοφοβικός και τελικά κάποιοι γκέι και είστε πιο ομοφοβικοί από τους στρέιτ", είπε και ο Γιάννης Πουλόπουλος απάντησε:

"Εγώ είπα απλά ότι πολλά ετερόφυλα ζευγάρια για να μην γίνει γνωστή η σχέση τους πηγαίνουν σε γκέι μπαρ στα οποία δεν πιστεύουν ότι θα τους δει κάποιος γνωστός. Έχεις δει ποτέ παπαράτσι σε γκέι-μπαρ;" ρώτησε ο δημοσιογράφος και η Κατερίνα Καινούργιου του απάντησε ότι έχει δει και μάλιστα πολλές φορές.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Η επικοινωνία με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά τα φιλιά με την Δανάη Μπάρκα - "Είναι πολύ στεναχωρημένη με όλο αυτό"

 

Το σχόλιο που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τις στημένες φωτογραφίες

"Να πω κάτι πάντως; Πέρα από την πλάκα γιατί πολύς ντόρος γίνεται με διάφορα αν είναι στημένα ή  δεν είναι. Αν θέλεις κάτι να το κρύψεις θα το κρύψεις κι αν θέλεις κάτι να το στήσεις θα το στήσεις. Εγώ θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Τα τελευταία πέντε χρόνια πέρα από μία γνωστή σχέση που είχα, εννοείται πως μετά βγήκα, φλέρταρα φιλήθηκα και προστάτευσα πολύ και τον εαυτό μου και αυτούς που ήταν γύρω μου.

Εννοώ ότι ποτέ μα ποτέ δεν έχει δημοσιευθεί βίντεο ή φωτογραφία με εμένα και κάποιον άλλον οπότε αν θέλεις να προστατευθείς και από το κινητά και από όλα μπορείς να προστατευθείς αλλιώς ή το έχεις στήσει ή το έχεις προκαλέσει", σχολίασε με νόημα η παρουσιάστρια.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR