counter

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία της
Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Μια περιπέτεια με την υγεία της είχε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Open ξημερώματα της Παρασκευής ένιωσε μια ένιωσε αδιαθεσία και δύσπνοια και για αυτό μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή της, μέχρι να γίνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε ότι είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο δεν γνωστοποίησε αν συνεχίζει να νοσηλεύεται.

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχη μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία... έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά. Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος... θέλω μέσα απ' την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε... να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια... Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, να μιλάτε μαζί του, να τον "χαϊδεύετε" να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από τη σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι!”, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο από το Instagram της Κατερίνας Καινούργιου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR