counter

Κατερίνα Καινούργιου: Τα λουλούδια από άγνωστο παραλήπτη και το...προξενιό του Ανδρέα Μικρούτσικου

Κατερίνα Καινούργιου: Τα λουλούδια από άγνωστο παραλήπτη και το...προξενιό του Ανδρέα Μικρούτσικου
Κατερίνα Καινούργιου: Τα λουλούδια από άγνωστο παραλήπτη και το...προξενιό του Ανδρέα Μικρούτσικου

Λουλούδια δέχθηκε στο καμαρίνι της η Κατερίνα Καινούργιου από άγνωστο παραλήπτη, όπως αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Διαβάστε επίσης! Κατερίνα Καινούργιου: Η συζήτηση όλο νόημα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την ανάρτηση "καρφί" για την εκπομπή

«Η κάρτα δεν έγραφε όνομα. Γράφει “Ρώτα τον Ανδρέα, ξέρει”.  Στο break πάω στον Ανδρέα και του λέω “Έχεις κάποιον που ενδιαφέρετε για εμένα, όχι της ηλικίας του εννοείται, μικρότερο εννοείται, που μπορεί να μου στέλνει λουλούδια”», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να της απαντά:

«Δεν είχα δει το κινητό μου και δέχθηκα μήνυμα που λέει: “Καλησπέρα, η οικοδέσποινα εκεί προχθές με αφορμή το ρεπορτάζ με τα λουλούδια που έστειλε ο Πλεύρης έκανε δημόσιο παράπονο πως δεν θυμάται από πότε έχει να πάρει λουλούδια. Όπως αντιλαμβάνεσαι, επειδή είμαι ρομαντικός εργένης πήρα την πρωτοβουλία να στείλω 38 τριαντάφυλλα. Ενέπλεξα το όνομά σου διότι με γνωρίζουν στα στούντιο κάποιοι δημοσιογράφοι και δεν ήθελα να δημιουργήσω κάποια ίντριγκα αν έχει η κοπέλα σύντροφο"», έγραφε το μήνυμα.

«Του τηλεφώνησα και μου είπε μην πεις όνομα δημοσίως. Το μόνο στοιχείο είναι ότι είναι ένας από τους καλύτερους οδοντίατρους και σε αυτήν την ηλικία που θεωρείς μάχιμη και ωραία. Γύρω στα 40 κάτι. Είναι πολύ γοητευτικός και έχει και ελαφρύ χέρι και βαρύ εκτόπισμα. Έχω την τύχη σου στα χέρια σου» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πάω για φαγητό με τον Ανδρέα και τον γιατρό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στο φινάλε της εκπομπής.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR