counter

Κατερίνα Καινούργιου - Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έλυσαν on air την μεταξύ τους παρεξήγηση

Κατερίνα Καινούργιου - Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έλυσαν on air την μεταξύ τους παρεξήγηση
Κατερίνα Καινούργιου - Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Έλυσαν on air την μεταξύ τους παρεξήγηση

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μίλησε μέσω skype το πρωί της Τετάρτης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της συζήτησης θέλησε να εκφράσει δημόσια το παράπονό της για τον πρώην συνεργάτη της.

«Θα σου πω κάτι που με είχε στεναχωρήσει. Είδα μια συνέντευξη που είχες δώσει και σε είχαν ρωτήσει για διάφορα τηλεοπτικά πρόσωπα και σου λένε “Κατερίνα Καινούργιου” και λες “πολύ όμορφη τέλος”. Σαν κάτι, ένιωσα, ότι ήθελες να αποφύγεις και στεναχωρήθηκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε:

«Ωραίο κορίτσι είπα ναι. Είναι το γνωστό πρόβλημα με τα μοντάζ. Στη συγκεκριμένη εκπομπή που με ρωτάει πρόσωπα και απαντάω μονολεκτικά, έχω μιλήσει για μας και για τη συνεργασία μας 10 λεπτά πριν αναλυτικότατα, εξηγώ ότι δεν συνεργαζόμαστε φέτος, ότι ήταν συναινετικό διαζύγιο. Να το πω τώρα που είμαι και στην εκπομπή, δεν μου προτάθηκε να συνεχίσω, αλλά ούτε εγώ ρώτησα ποτέ αν θα συνεχίσω. Όταν φτάσαμε στο δικό σου όνομα είπα τι άλλο να πω, τα έχω πει πριν».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου για να ολοκληρώσει αυτή την κουβέντα είπε: «Εγώ για σένα έχω την καλύτερη άποψη, είσαι ένας κύριος και είσαι ένας από τους καλύτερους συνεργάτες που είχα. Οι λόγοι που δεν συνεχίσαμε δεν είναι προσωπικοί. Πολλές φορές αυτά συμβαίνουν γιατί μπορεί να είναι παράγοντες διαφορετικοί».

Δείτε τη συζήτηση στο παρακάτω βίντεο και στο λεπτό 06:35.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR