counter

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα την κέρδισαν στο σύντροφό της και τα σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας!

Κατερίνα Καινούργιου: Όσα την κέρδισαν στο σύντροφό της και τα σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας!
Κατερίνα Καινούργιου: Όσα την κέρδισαν στο σύντροφό της και τα σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της στο Open TV με την εκπομπή "Ευτυχείτε", η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Σόνια Καζόνι για τη σχέση της με τον Νάσο Αναστασόπουλο και το ενδεχόμενο να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Ενώ ετοιμάζεσαι για την πρεμιέρα σου, ζεις τους πρώτους μήνες μιας νέας σχέσης. Πόσο καιρό είστε ζευγάρι με τον Νάσο Αναστασόπουλο;

Με τον Νάσο είχαμε γνωριστεί πριν ένα χρόνο μέσα από κοινούς φίλους. Έκτοτε ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα, χωρίς να έχει προκύψει κάτι περισσότερο. Πριν από τρεις μήνες ξαναμιλήσαμε, ήταν στην Ελλάδα και κανονίσαμε να βγούμε. Εξελίχθηκε πολύ γρήγορα όλο αυτό. Για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ξέρεις, ήμουν πολύ διστακτική, πολύ επιλεκτική, φοβόμουν να βάλω κάποιον στη ζωή μου. Είχα πει ότι αυτή τη περίοδο θα δώσω βάση μόνο στα επαγγελματικά μου. Όμως, με αυτόν τον άνθρωπο δεθήκαμε πολύ γρήγορα.

Τι σε κέρδισε σε εκείνον;

Είναι ένας άντρας που σε πολλά σημεία είναι πολύ πιο ώριμος από εμένα, είναι πολύ ξεχωριστός ως προσωπικότητα και νιώθω ότι καθημερινά τον ερωτεύομαι. Δεν έχει καμία επαφή με το χώρο όπου κινούμαι εγώ επαγγελματικά κι αυτό ίσως βοήθησε στο να έχουμε μια πιο υγιή σχέση. Ξέρουμε πως απά ήξερε ότι είμαι στην τηλεόραση. Ζει μεταξύ Λουξεμβούργου και Λονδίνου. Δεν γνωρίζει τηλεοπτικούς σταρ παρά μόνο αθλητές και κάποιους τραγουδιστές, όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, που του αρέσουν πολύ τα τραγούδια του. Ζει έξω από τον δικό μας μικρόκοσμο-γιατί μικρόκοσμος θεωρώ ότι είναι.Είναι ένας άντρας που σε μικρή ηλικία έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα στο εξωτερικό, ασχολείται με τα οικονομικά, ταξιδεύει πολύ για τη δουλειά του, είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος.

Εδώ και χρόνια λες ότι θα ήθελες να κάνεις νωρίς οικογένεια και παιδιά. Υπό αυτή όμως την έννοια, δεν σε προβληματίζει κατά πόσο ένας 26χρονος βρίσκεται σε αντίστοιχη φάση ζωής;

Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ο σύντροφός μου είναι άνθρωπος με απίστευτη ωριμότητα και ένας άντρα με το Α κεφαλαίο, κάτι που θαυμάζω πολύ. Ο καιρός θα δείξει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR