counter

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στον Νίκο Κοκλώνη για τα γενέθλιά του

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στον Νίκο Κοκλώνη για τα γενέθλιά του
Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στον Νίκο Κοκλώνη για τα γενέθλιά του

Ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα έχει τα γενέθλιά του. Ο γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός γίνεται 40 ετών και οι ευχές που δέχεται από γνωστούς και φίλους δεν έχουν σταματήσει.

Ανάμεσα στους πρώτους που ευχήθηκαν δημόσια στον Νίκο Κοκλώνη ήταν και η Κατερίνα Καινούργιου. Η ίδια απολαμβάνει και φέτος μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών με τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς είναι πολύ καλοί φίλοι.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μερικά κοινά της στιγμιότυπα με τον Νίκο Κοκλώνη στο Instagram και σχολίασε στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο φίλο του κόσμου @nkoklonis. Να σε χαιρόμαστε! Σου αξίζει όλη η αγάπη και η ευτυχία του κόσμου …Μ’ αυτή την υπέροχη καρδιά που κουβαλάς σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα φίλε μου …

Διαβάστε επίσης: Beach makeup: Η Kατερίνα Kαινούργιου έκανε το απόλυτο μακιγιάζ για παραλία (και όχι μόνο)

Σε σένα που εμπιστεύομαι κι αποκαλύπτω τα πιο κρυφά μου αισθήματα κι απωθημένα, που ξέρεις τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου…

Σε σένα που κλάψαμε στην αγκαλιά ο ένας του αλλού στις πιο μαύρες μας στιγμές και οι ψυχές μας αγκαλιάστηκαν κι αυτές… Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα …Συνέχισε να λάμπεις και να φωτίζεις και όλους εμάς γύρω σου… Είσαι ένα λαμπερό (κ πολύ δυνατο) αστέρι! Σ αγαπώ πολύ … Happy birthday my friend».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR